Afrodyta 24.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A duże toto będzie? Tak pytam z ciekawości Długość około 8 metrów szerokość 3 metry a głębokość waha się od 1,3 do 1,6 m. Wszystko będzie zależało też od przypływu gotówki. Ale basen i tak odkładam na przyszły rok. Więc dagulka może spać spokojnie... ale jak chcesz to ściany możesz pomalować Zależy ile warstw planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dobry wieczór Czemu nie widać fotek w dzienniku? Dzwoniłam dziś do polecanego przez Ciebie pana Mariana (na jutro się umówiliśmy bo dziś był zapracowany) i chciałam podglądnąć jak postawił dom u Ciebie a tu doopa zdjęć niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Brak czasu Mój dziennik niestety pada Ale obiecuję że na koniec zrobię relacje i podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 nie ściemniaj ....obijasz sie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 nie ściemniaj ....obijasz sie i tyle Chyba się nie obija, bo dzisiaj zaczął szukać wykonawcy kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 nie ściemniaj ....obijasz sie i tyle Chyba się nie obija, bo dzisiaj zaczął szukać wykonawcy kominka tylko baaaaaaaardzo obija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dokładnie ..... se grabi aż se nagrabi .... a gdzie się straciły fotki w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wkład już jedzie Co do kominka to ktoś się odezwał i będę teraz w kontakcie ;p Piec już grzeje średnio worek dziennie eko groszku Fotki będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jezus maria ... Ty żyyyyjeszzzzz!!!! a serio .... zaniedbujesz nas tu na forum, zaniedbujesz .... ale ja się zemszczę .... tak czy siak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak zaniedbuje jak nie Codziennie jestem. Troszkę zabiegany ale jakoś daję rade. Roboty dużo i czasem nie ma czasu napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak zaniedbuje jak nie Codziennie jestem. Troszkę zabiegany ale jakoś daję rade. Roboty dużo i czasem nie ma czasu napisać... Ale na kukig czas znajdziesz, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak zaniedbuje jak nie Codziennie jestem. Troszkę zabiegany ale jakoś daję rade. Roboty dużo i czasem nie ma czasu napisać... Ale na kukig czas znajdziesz, mam nadzieję Czekam tylko na datę żebym mógł go gdzieś tam wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak zaniedbuje jak nie Codziennie jestem. Troszkę zabiegany ale jakoś daję rade. Roboty dużo i czasem nie ma czasu napisać... Ale na kukig czas znajdziesz, mam nadzieję Czekam tylko na datę żebym mógł go gdzieś tam wcisnąć To zarządź jakieś wypowiedzi przyszłych uczestników, bo wszyscy zamilkli w tym temacie jak po amputacji jęzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.10.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Czy ktoś może mi podać kawę bo nei wiem jeszcze jak się nazywam po wczorajszych szarżach na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Żeby nie było że nic nie robię Kupiłem SadPal do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no ile może trwać AKTUALIZACJA nie masz serca czy co ile mozna czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nie ma serca ....nie ma .... ja to jestem ciekawa, kiedy my - Zuzka na żywo to pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nie ma serca ....nie ma .... ja to jestem ciekawa, kiedy my - Zuzka na żywo to pooglądamy jak mu nalotu nie zrobimy to chyba jak remont będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dziewczyny, nie poganiajcie go, bo chwilowo zajęty Ale potem, to mu zrobimy taką jazdę, że .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Drogie Panie już wróciłem i lecę z kolejnymi fotkami jutro się ukaże 4 etap aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts