daggulka 21.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dawaj foty , dawaj ..... a z tą parapetówą .... to kurrrrrde .... wiesz , że nie odpuszczę więc się sprężaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Coolibeer... drzewo nie wchodzi.... , dziennik znikł.... Co poklikałeś, że jest nie tak I jak tu pooglądać jak nie ma co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Komp na którym siedzę nie chce mi sie połączyć z moim eriksonkiem i nie zgram teraz zdjęć ale jak wróce to zrobie to od razu Więc piwko natenczas stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Coolibeer... drzewo nie wchodzi.... , dziennik znikł.... Co poklikałeś, że jest nie tak I jak tu pooglądać jak nie ma co i gdzie Spokojnie dzienniki komenty wrócą jak tylko drzewo wyrośnie jutro będą fotki a link do dziennika tu http://forum.muratordom.pl/post4121711.htm#4121711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No to nie ma nic więcej, niż to co było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Już jest Widzę że pracowitą niedzielę miałeś, faktycznie niedługo się można przeprowadzać. Na Wielkanoc planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Już jest Widzę że pracowitą niedzielę miałeś, faktycznie niedługo się można przeprowadzać. Na Wielkanoc planujesz? Na wielkanoc nie damy rady był taki plan ale jak zwykle opóźniają się projekty itp rezygnacja z projektu kuchni kolejny wykonawca itp. Ale na długi wikend majowy to już na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 My się kilka razy przeprowadzaliśmy w weekend majowy - jakoś tak zawsze się składało. Niestety przy budowie nie było szans - pierwsze plany były na koniec maja, w końcu udało się w połowie lipca Kuchnia będzie taka jak wrzucałeś projekt, czy to ten nieaktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 My się kilka razy przeprowadzaliśmy w weekend majowy - jakoś tak zawsze się składało. Niestety przy budowie nie było szans - pierwsze plany były na koniec maja, w końcu udało się w połowie lipca Kuchnia będzie taka jak wrzucałeś projekt, czy to ten nieaktualny? Kuchnia będzie inna jutro mają przesłać 2 projekty. Tamten projektant zaczął a potem dostał fuchę w Szwecji i sobie pojechał. Powiedział że jak przyjedzie to zacznie robić to mu podziękowaliśmy. I bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 gdzie zaś Cię nosi? Kurde no zwiedzam sobie po kolei najpierw Sieradz potem Łódź... Dziś Pabianice oraz Łask Pabianice czyżbyś był po drzewko ? Nie w Pabianicach byłem jeść I co ja tu widzę? W kulki se lecisz? ...i ty się nie boisz takich rzeczy na głos pisać?! Spróbuj jeszcze raz tędy przejeżdżać i (co najmniej) na kawie się nie odmeldować, to ci tak w wydech nakopię, że ci reflektory wypadną! A w Sieradzu u aaggii byłeś? - Jeśli tak, to... lepiej skłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 gdzie zaś Cię nosi? Kurde no zwiedzam sobie po kolei najpierw Sieradz potem Łódź... Dziś Pabianice oraz Łask Pabianice czyżbyś był po drzewko ? Nie w Pabianicach byłem jeść I co ja tu widzę? W kulki se lecisz? ...i ty się nie boisz takich rzeczy na głos pisać?! Spróbuj jeszcze raz tędy przejeżdżać i (co najmniej) na kawie się nie odmeldować, to ci tak w wydech nakopię, że ci reflektory wypadną! A w Sieradzu u aaggii byłeś? - Jeśli tak, to... lepiej skłam... Dziś jade przez Pabianice U Agi byłem tydzień temu Yeti nie panikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kolczatki rozwinięte... ale nie panikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kolczatki rozwinięte... ale nie panikuj Podaj lepiej adres a nie od razu kolczatkę rozwijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Coolibeer, a na wschód się nie wybierasz? bo jakby co, to wiesz, czerwony dywan rozłożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Coolibeer, a na wschód się nie wybierasz? bo jakby co, to wiesz, czerwony dywan rozłożę na pewno dam znać jak się będę wybierał. w Warszawie jestem często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 boszszsszzz... Michał... jaki Ty rozchwytywany sie zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No ślicznotki, żadne mi tu dywany... - dzisiaj na wasze wdzięki nie poleci - już jest mój! http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No ślicznotki, żadne mi tu dywany... - dzisiaj na wasze wdzięki nie poleci - już jest mój! http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 nie klócic sie .... i tak ja mam do Niego najbliżej ... az wstyd , ale cieżko mi doope ruszyc i zajrzeć ... nie wspomne, że z wzajemnościa ...ale wybaczam ... ma teraz inne rzeczy na głowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No faktycznie dziś będę wizytował u Yetiego Ale ma każdą z Was znajdzie się pora i okazja heheheh Więc cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts