aaggaa 24.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 to proszę pozdrowić od nas Yety . I czy tylko jego dziś odwiedzisz po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 to proszę pozdrowić od nas Yety . I czy tylko jego dziś odwiedzisz po drodze? No niestety już po spotkaniu u Yetiego. Żona robi dobrą zupę pieczarkową oraz drugie danie Yeti piękna posiadłość i dom naprawdę robi wrażenie A teraz wcinam spagetti i zaraz lakiery trzeba zawieść do domciu Dzięki za miłe spotkanie w dniu dzisiejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie pozdrowił , ale przeczytałem, to sam się pozdrowię . No i WZAJEMNIE oczywiście . Myślę, że z powodu tych "dodatkowych" odwiedzin posiedzieć u mnie nie chciał . He, he... jeśli myślisz o tym o kim ja myślę, to ja też w odwiedzinach byłem, ale nie myślałem wtedy, że odwiedzam tego o kim myślę, że myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O! Właśnie się zjawiłeś Rozumiem, że droga OK i dotarłeś do siebie bez przygód. Dzięki za odwiedzinki i polecam się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O! Właśnie się zjawiłeś Rozumiem, że droga OK i dotarłeś do siebie bez przygód. Dzięki za odwiedzinki i polecam się na przyszłość. yeti dopiero kurde zaraz bede wsiadal do smaochodu mam jeszce 100km kawe tylko walnę jeszcze i w droge Do jutra bracia i siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No to ostrożnie tam - żeby ci się lakier na zakrętach nie porozlewał. Raz możesz pojechać 190 zamiast 260 i też przecież jakoś powolutku zajedziesz ...i daj głos jak już dotrzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.03.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dotarłem... do pracy ale się ciężko wstawało. Miłego dnia i kawa dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jak trafiłam do Dziennika to żeby trafić do Komentarzy - posadziłam dzrewo czy coś.... Jak z Komentarzy chcę do Dziennika - brak Dziennika apodobno kobieta zmainna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jak trafiłam do Dziennika to żeby trafić do Komentarzy - posadziłam dzrewo czy coś.... Jak z Komentarzy chcę do Dziennika - brak Dziennika apodobno kobieta zmainna jest Połóweczko Dziennika już nie ma i nie ma tego co było kiedyś takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jak trafiłam do Dziennika to żeby trafić do Komentarzy - posadziłam dzrewo czy coś.... Jak z Komentarzy chcę do Dziennika - brak Dziennika apodobno kobieta zmainna jest Połóweczko Dziennika już nie ma i nie ma tego co było kiedyś takie życie... wiem, juz wiem co nie co.... byłam w ślad za gawłowymi wskazówkami i myslę czy system do 3xsztuka się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie pozdrowił , ale przeczytałem, to sam się pozdrowię . No i WZAJEMNIE oczywiście . Myślę, że z powodu tych "dodatkowych" odwiedzin posiedzieć u mnie nie chciał . He, he... jeśli myślisz o tym o kim ja myślę, to ja też w odwiedzinach byłem, ale nie myślałem wtedy, że odwiedzam tego o kim myślę, że myślisz Yety ale zagmatwałeś mi czachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jak trafiłam do Dziennika to żeby trafić do Komentarzy - posadziłam dzrewo czy coś.... Jak z Komentarzy chcę do Dziennika - brak Dziennika apodobno kobieta zmainna jest Połóweczko Dziennika już nie ma i nie ma tego co było kiedyś takie życie... wiem, juz wiem co nie co.... byłam w ślad za gawłowymi wskazówkami i myslę czy system do 3xsztuka się sprawdzi A ja nic nie wiem, a dziennika nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts