gawel 23.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A może tak jakies malutkie zdjątko ze stanu aktualnego budowy , bo zanim dojdziemy od stanu surowego do obecnego w dzienniku to sie zestarzeje (do reszty) albo i nie dozyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jak się wezmę za fotki to uzupełnię cały dziennik od razu. Z braku czasu niestety nie mam motywacji żeby to zacząć nie przyjmuje do wiadomości ..... zabieraj sie za te fotki i nie marudź - małolat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Daga siądę i patrząc na fotki będę opisywał z fotek to co było robione bo naprawdę ciężko jest mi się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kolejna obiecana porcja fotek wrzucona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 wklajaj , wklejaj - sie nie obijaj ... jaki masz metraż tej chałupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 30.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jestem z Częstochowy. Budowa w gm. Wręczyca Wielka. Mam pytanie gdzie kupowałeś styropian i czy był on z frezem ( jaka cena ? )Jak wstępnie wybrałem Austrotherm z frezem. Współczynnik przenikania 0,038cena 120 zł brutto. Też chcę 14 cm ( 12 cm trochę mało ) Obawiam się tylko czy 14 + klej + siatka + bonie = mocno wciśnięte okna w elewację.Napisz czy wizualnie ta grubość dobrze się z okanami komponuje. Jaka cena za położenie samego styropianu + siatka + klej. A ile do tego tynk.Nie wiem czy pogoda pozwoli mi ocieplić. Planuję styro + klej a wiosną tynk.Moi fachowcy chcąza całosć 35 zł w tym 20 zł za styro + klej + siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Hej. Już mówię co i jak Styropian Genderka 14 cm z frezem. Kupiony w firmie VOX w Częstochowie. Co do ceny to dam ci znać jak otrzymam fakturkę bo ceny mam negocjowane z racji że większość materiałów zamawiam u nich. Co do tego czy okna są będą wciśnięte to powiem ci około Środy/Czwartku jak położą siatkę i klej. Jak na razie po położeniu styropianu okna nie są wciśnięte ale powiem dokładnie jak już będzie siatka. Jak chcesz mogę jutro wykonać zdjęcia to porównasz sobie. Co do grubości styropianu do okien to u mnie są okna niestandardowych wielkości więc na razie nie widzę różnicy. Jak wykonam fotki sam zobaczysz jak to wygląda. 14 cm projektantka wyliczyła że na moją grubość muru to 14 jest normą grubości styropianu. Moi fachowcy którzy od początku robią u mnie na budowie powiedzieli 32 zł za robociznę ( ocieplenie+siatka+klej+ tynk na wiosnę) Ja zacząłem ocieplać w poniedziałek tydzień temu i mam nadzieję że szybko skończą przed mrozami i opadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jezusmaria .... ile można wyżłopać piwska .... a serio .... fajny pomysł z tym podziałem i spędzaniem imprez tematycznych .... jak dla mnie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No piwa było pod dostatkiem. Andrzej pije tylko piwo no a czasem pobija własne rekordy Ja odpowiadam co roku za Dzień Dziecka i zawsze impreza udana odszukam fotki ostatniej imprezy i podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Przyszłam się przywitać Impre dzieciaki miały fajną... i te duże i te małe A gdzie zdjęcia? Przeczytałam dziennik i nie wiem na jakim etapie już jesteście, tylko piec zjada worek groszku... Proszę o zdjątka Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Arnika dla ciebie poszło specjalnie zdjęcie na dziennik ide szykować kolejne fotki z tego co wcześniej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobra dodatkowo uzupełniłem już tak pi razy drzwi zaległe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No gratulacje widać już światełko w tunelu i prawdopodobnie to nie metro . Dom wielki zostało jeszcze tylko "dopasienie" i bedzie gites co do komika to nie takie proste kominek determinuje i dominuje na d całym wnętrzem dlatego właściwie to trzeba zdecydować się na wystrój całego pokoju łącznie z meblami ale coś mogę poszukać, poprosze ojakieś wskazówki co to ma być za salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wystrój pokoju będzie w stylu Ontario tak jak tu kolor ciemny. Bo meble zabieram z bloków. Tak jak na obrazku stół meble bez lustra http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-pokoj_dzienny/63-ontario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.11.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Pasowałby kominek klasyczny w zależności od kasy , najfajniejszy byłby chyba kaflowy, mogłby być równiez klinkierowy. proste monolity z g/k raczej odpadają . no dobra postaram sie cos znaleźc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Arnika dla ciebie poszło specjalnie zdjęcie na dziennik ide szykować kolejne fotki z tego co wcześniej było Witam Zaraz idę pooglądać. A ja myślałam, że młodym chłopakom nie sprawia kłopotu wstawianie zdjęć Dom też chyba masz duży... , Tak wynikało z opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ....Zajrzałam w dziennik. Dziękuję za zdjęcia, i proszę o jeszcze (kiedy ja tak będę miała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Pasowałby kominek klasyczny w zależności od kasy , najfajniejszy byłby chyba kaflowy, mogłby być równiez klinkierowy. proste monolity z g/k raczej odpadają . no dobra postaram sie cos znaleźc Jestem za... Ja bym postawia na marmur bereccia, jest dostępny i do wszystkiego pasuje, a do tego ma ciepły kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Mój dom jest duży? Jak patrze na twój to chyba 2 razy większy od mojego Mój mam 14 metrów na 14 Młodym chłopakom nie sprawia wrzucanie zdjęć tylko sprawia brak czasu na to Arnika a ty będziesz na tym samym etapie już niedługo więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem dasz radę trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ,,Młodym chłopakom nie sprawia wrzucanie zdjęć tylko sprawia brak czasu na to,, A mnie sprawiał kłopot, i to nie mały Ale ciągle się uczę... Arnika a ty będziesz na tym samym etapie już niedługo więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem dasz radę trzymam kciuki Tylko zimom na hulajnodze będę jeździć . Z drugie strony ja dopiero zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts