Gość coolibeer 07.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dobra cicho już podrzucę wizualizację jednej z 3 łazienek Ta gościnna dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 zarąbista będzie ta łazienka ..... rewelka .... jak będzie gotowa to krzycz - przyjadę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 zarąbista będzie ta łazienka ..... rewelka .... jak będzie gotowa to krzycz - przyjadę obejrzeć Ołrajt. Dziś grypsko mnie chapnęło więc długo tu nie posiedzę jak tylko lepiej się poczuję wrzucę dalsze foty bo już mam pozmniejszane i czekaja na ftepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam i zdrówka życzę Dzięki jak na razie to ledwo stoję na nogach a jutro do pracy Pozdrawiam apsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie i współczuję grypy . Potrzebny Ci jest okład z młodych piersi najlepiej damskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gawłowi zboczeńcowi cycków się zachciało!!! Nie słuchaj go - on tylko podpuszcza. najedz się czochu i cebuli a potem na imprezę - tak w celu wypocenia się Przykro mi, niczego nie poderwiesz (niczego co nie byłoby nie z pełna rozumu chyba, że na skutek jakiegoś urazu straciłoby powonienie) ale zdrowie Ci ta impreza przywróci na bank. A tera budowa: Bardzo podobają mi się przeszklenia w domu i orzechowy kolor okien. Bardzo podoba mi się kosztowna (bo dużo mozaiki) łazienka (no dobra - większość w tej łazience mi się podoba). O tym co mi się nie podoba nie będę pisał bo jestem kulturalny i nie będę się wyrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzięki Dandi. Okna zostały zrobione większe aby było jaśniej w domu. Okna rozsuwane na tarasie po to aby można było zimą wszystkie kwiaty przezimować Dodatkowo później można to przerobić na pokoik bo zamontowane jest ogrzewanie podłogowe Dziś troszkę fotek wieczorem z wykończenia poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziś troszkę fotek wieczorem z wykończenia poddasza od której jest wieczór bo ja wciąż nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziś troszkę fotek wieczorem z wykończenia poddasza od której jest wieczór bo ja wciąż nic nie widzę Wieczór już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie i współczuję grypy . Potrzebny Ci jest okład z młodych piersi najlepiej damskich Dziękuję bardzo Gawle Może uda się z tej choroby szybko wyjść bo walczę No okład się by przydał muszę chyba za czymś się obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie i współczuję grypy . Potrzebny Ci jest okład z młodych piersi najlepiej damskich Dziękuję bardzo Gawle Może uda się z tej choroby szybko wyjść bo walczę No okład się by przydał muszę chyba za czymś się obejrzeć Nie chce broń Boże niczego ci ujmować, ale jak będziesz miał już new apartament to chętne do jego testowania i tej wypasionej filetowej łazienki się znajdą , dlatego wciśnij pedał święta tuż tuż (mikołaj dyszy w plecy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 boszszsszzz.... sie rozbestwili jak bicz dziadowski .... o babach se plotą zamiast chwalić postępy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie i współczuję grypy . Potrzebny Ci jest okład z młodych piersi najlepiej damskich Dziękuję bardzo Gawle Może uda się z tej choroby szybko wyjść bo walczę No okład się by przydał muszę chyba za czymś się obejrzeć Nie chce broń Boże niczego ci ujmować, ale jak będziesz miał już new apartament to chętne do jego testowania i tej wypasionej filetowej łazienki się znajdą , dlatego wciśnij pedał święta tuż tuż (mikołaj dyszy w plecy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie i współczuję grypy . Potrzebny Ci jest okład z młodych piersi najlepiej damskich Dziękuję bardzo Gawle Może uda się z tej choroby szybko wyjść bo walczę No okład się by przydał muszę chyba za czymś się obejrzeć Nie chce broń Boże niczego ci ujmować, ale jak będziesz miał już new apartament to chętne do jego testowania i tej wypasionej filetowej łazienki się znajdą , dlatego wciśnij pedał święta tuż tuż (mikołaj dyszy w plecy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie i współczuję grypy . Potrzebny Ci jest okład z młodych piersi najlepiej damskich Dziękuję bardzo Gawle Może uda się z tej choroby szybko wyjść bo walczę No okład się by przydał muszę chyba za czymś się obejrzeć Nie chce broń Boże niczego ci ujmować, ale jak będziesz miał już new apartament to chętne do jego testowania i tej wypasionej filetowej łazienki się znajdą , dlatego wciśnij pedał święta tuż tuż (mikołaj dyszy w plecy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 muszę chyba za czymś się obejrzeć To znaczy, że Ty ten dom budujesz sam? w pojedynkę? Nie ma żadnej Pani Koliberowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 muszę chyba za czymś się obejrzeć To znaczy, że Ty ten dom budujesz sam? w pojedynkę? Nie ma żadnej Pani Koliberowej? no nie ma , nie ma ..... wybredna jest gadzina i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i bardzo dobrze. Kup plazmę, mega kanapę i zrób lodówkę, która będzie pomieszczeniem tak jak w reklamie Hainekena a w furtce zamontuj laser, który będzie strzelał w baby. W końcu jakiś normalny... Ja miałbym piękny rustykalny dom w środku w drewnie a po katach walałyby się maselnice, kołowrotki i krosna gdybym nie miał żony. W salonie wyryłbym obitą szyjką od butelki: ETOT DOM POSWIASZCZENYJ W TYSIACZU WOSIEMSOT SOROKOWOM GODU ale mam zonę więc mam nudną chłupę bez polotu. Twoje zdrowie Kola, Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 egoista ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts