Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

COOLiBEERKOWE KOMENTARZE

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ciekawe co łowi. jak ryby to OK

kiedyś w takiej jednej książce przeczytałem, jak mąż mówił że woli chodzić na ryby niż na baby bo ryby to chociaż do domu można przynieść na co żona mu odparła że baby też... jak wypatroszone...

to była strasznie głupia książka i przeczytałem ją po to by miec pogląd. Ze wstydu przed upublicznieniem literatury jaka czytuję by mieć pogląd, nie wymienię ani tytułu ani autora dzieła

Gość coolibeer

jestem jestem wczoraj szybko odpłynąłem po lekarstwach które zażywam :)

Co do tematu ryb to przypomniał mi się taki kawał:

Idzie ślepy chodnikiem i przechodząc koło sklepu z rybami mówi

Cześć Dziewczyny... ;)

No kolejny dzień czas zacząć :) Ale żeście się rozgadali :p wariaci ;)

melduję sie u ciebie :wink: i piszę ,że podoba mi się....podoba....najbardziej jak do tej pory ten zimowy taras( bo mam rozumieć że to po to zabudowałeś i oszkliłeś wnękę.)...i domek z zewnatrz...tzn.bryła...boższe składnia dziś fatalna....ale nie dlatego że w pracy popijam...nie zupełnie.... :wink:

Gość coolibeer
bo mam rozumieć że to po to zabudowałeś i oszkliłeś wnękę.)...i domek z zewnatrz...tzn.bryła...boższe składnia dziś fatalna....ale nie dlatego że w pracy popijam...nie zupełnie.... :wink:

Mather i Father wymyślili sobie to do przechowywania kwiatów zimą no i może jakaś oranżeria ;)

Kordzina meldunek przyjęty no i nie pij tyle... bo mam trudności ze zrozumieniem o co kaman ;p