dandi3 08.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 WARIATKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 może i wariatka , ale przynajmniej paznokcie mam śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a nie mówiłem? wariatka gdzie gospodarz do kur..y nędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pewnikiem poszedł na łowy - a Ty się tak zachwycałeś , że niby taki normalny nikt tu nie jest na tym forum cholera normalny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ciekawe co łowi. jak ryby to OK kiedyś w takiej jednej książce przeczytałem, jak mąż mówił że woli chodzić na ryby niż na baby bo ryby to chociaż do domu można przynieść na co żona mu odparła że baby też... jak wypatroszone... to była strasznie głupia książka i przeczytałem ją po to by miec pogląd. Ze wstydu przed upublicznieniem literatury jaka czytuję by mieć pogląd, nie wymienię ani tytułu ani autora dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 muszę chyba za czymś się obejrzeć To znaczy, że Ty ten dom budujesz sam? w pojedynkę? Nie ma żadnej Pani Koliberowej? Nie nie ma już jest Państwo Colibrostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 już jest Państwo Colibrostwo hmmmm.... ogłosiłeś mi własnie swoje z Coolibeerem zaręczyny czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 już jest Państwo Colibrostwo hmmmm.... ogłosiłeś mi własnie swoje z Coolibeerem zaręczyny czy co? Nie buduje dom z rodzicami, głodnemu to zawsze chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jestem jestem wczoraj szybko odpłynąłem po lekarstwach które zażywam Co do tematu ryb to przypomniał mi się taki kawał: Idzie ślepy chodnikiem i przechodząc koło sklepu z rybami mówi Cześć Dziewczyny... No kolejny dzień czas zacząć Ale żeście się rozgadali wariaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.12.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Idzie ślepy chodnikiem i przechodząc koło sklepu z rybami mówi Cześć Dziewczyny... yyyyyyyyyyyyy, pomidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tia ... a mnie od wariatek wyzywają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tia ... a mnie od wariatek wyzywają ... e tam chyba ci się tylko zdawało Nie widzisz że o pomidorach i śledziach tu się rozmawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 melduję sie u ciebie i piszę ,że podoba mi się....podoba....najbardziej jak do tej pory ten zimowy taras( bo mam rozumieć że to po to zabudowałeś i oszkliłeś wnękę.)...i domek z zewnatrz...tzn.bryła...boższe składnia dziś fatalna....ale nie dlatego że w pracy popijam...nie zupełnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 bo mam rozumieć że to po to zabudowałeś i oszkliłeś wnękę.)...i domek z zewnatrz...tzn.bryła...boższe składnia dziś fatalna....ale nie dlatego że w pracy popijam...nie zupełnie.... Mather i Father wymyślili sobie to do przechowywania kwiatów zimą no i może jakaś oranżeria Kordzina meldunek przyjęty no i nie pij tyle... bo mam trudności ze zrozumieniem o co kaman ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ELITA FORUM (min. 1000) do dopiero brzmi dumnie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jakbyś w takim sklepie pracował to już widzę to pohamowanie....http://www.nalewki-i-inne.pl/_d/s5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jakbyś w takim sklepie pracował to już widzę to pohamowanie.... http://www.nalewki-i-inne.pl/_d/s5.jpg yyyy podaj adres już tam jadę nie macie czasem przyjęć do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tak myśłałam....mamy komplet... ale na kulig może cosik wezmę ze sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy połóweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy połóweczko Miło cię widzieć ulubieńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts