DarioAS 04.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 maluśki cieszę się, że dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 maluśki cieszę się, że dotarł Dokładnie tak jak mówisz Czemu miał nie dotrzeć? Poczta ma teraz konkurencje i dba o przesyłki a nie tak jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dotrzeć miało na pewno , ale zastanawiałam się, jak to szybko nastąpi, bo teraz sporo świąt było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Widzę spore postępy prac. Inni jeszcze świętują, a Ty popracowałeś. Pozdrawiam cieplutko w ten mroźny wieczorek Ojciec w sylwestra do 23:00 działał to ja teraz nadrabiam w tygodniu. A soboty do późnych godzin nocnych. Co się da to robimy i oszczędzamy. No to jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nooo zdjęcia fajowe! Ale cosik mi się zdaje, że jakbym powiedziała, że macie piękną zimę - to byś się eee... zdenerwował z deczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zima na Wyżynie Krakowsko-Częstochowska, od tej na Nizinie Mazowieckiej różni sie jedynie drobnymi detalami. W swoim paskudnym ogóle, jest jednak identyczna. Czego współczuję i Tobie i sobie, po równo.Szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witaj w ten zimowy piękny dzień Na jurze u mojego wujka nie mieli prądu do wczoraj Nie było światła, ogrzewania, wody... Tragedia.... Jak to łatwo do dobrego się przyzwyczaić.... A u Ciebie prąd jest? Skoro piszesz to myślę, że tak. A co w domku się obecnie robi? Pozdrawiam cieplutko Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nooo zdjęcia fajowe! Ale cosik mi się zdaje, że jakbym powiedziała, że macie piękną zimę - to byś się eee... zdenerwował z deczka. No piękna to by była gdyby taka nie była Teraz nikt jej tutaj nie lubi w moich stronach. Dziś jeszcze mróz doszedł i drzewa się niestety łamią... Na jurze u mojego wujka nie mieli prądu do wczoraj Nie było światła, ogrzewania, wody... Tragedia.... Częstochowa jest jako tako ok ale tu gdzie pracuje to 2 dni wody nie było i dopiero dziś wszędzie prąd włączyli. Ale PKP ma dalej opóźnienia. Codziennie w nocy ekipy odmrażają trakcję i robią wszystko żeby pociągi jeździły. A co do domku to aktualnie buduję półki i szafy do kotłowni ze starych płyt i mebli oraz gruntuje dalej podłogi. Wczoraj udało się 3 pokoje. Lada chwilę wejdą panowie z podłogami i zostaną tylko ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wreszcie w 1 poście zaktualizowałem zdjęcia wyglądu domu oraz projektu. Taki jaki ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka zapowiada się zajebiaszczo - podoba mi się ten podwieszany sufit w łuku ..... od tej zaległej parapetówy to się nie wywiniesz , chopie .... i do razu żeby nie było niedomówień .... żadnego basenu kopać nie bede .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka zapowiada się zajebiaszczo - podoba mi się ten podwieszany sufit w łuku ..... od tej zaległej parapetówy to się nie wywiniesz , chopie .... i do razu żeby nie było niedomówień .... żadnego basenu kopać nie bede .... co do basenu jeszcze zmienisz zdanie. Zobaczysz... Łazienka będzie zajebiaszcza jak płytki zobaczysz. Tylko ciekawe kto odśnieży wjazd pod taras bo dziś Leonek pokonał zaspy i połamał zderzaki z przodu... ale klej wypakowany i to najważniejsze Nic na siłę wszystko młotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To zdjęcie z zagadki to jakiś obraz impresjonisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To zdjęcie z zagadki to jakiś obraz impresjonisty Nie to obraz nędzy i rozpaczy zgadywać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To zdjęcie z zagadki to jakiś obraz impresjonisty Nie to obraz nędzy i rozpaczy zgadywać dalej Nie daj Boże coś gdzieś zamarzło albo pękło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dziś faktycznie jakiś dzień obrzydliwy...Misiu Misiu weż mnie na narty...tam nie było rur i pralek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja odnośnie zagadki .... przewiercona podłogówka co wygrałam tym razem? przypominam, że wygrałam już ostatnio żelazko które zamieniłam na toster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja odnośnie zagadki .... przewiercona podłogówka co wygrałam tym razem? przypominam, że wygrałam już ostatnio żelazko które zamieniłam na toster Tak to podłogówka jeden z moich fachowców przez duże F przewiercił sobię rureczkę no i dodatkowa robota (wygrałaś talon...) Misiu Misiu weż mnie na narty...tam nie było rur i pralek O.K Martuś 20-21.02.2010 Nawet po ciebie podjadę przy dobrych wiatrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja qr...a wiem co jest na tym zdjęciu. To jest woda i zalany nią beton. Jeden z moich ulubionych duetów. Kocham to połączenie i wszystkich którzy potrafią do niego doprowadzić jednym "fachowym" ruchem . Współczuję, bo trochę roboty z tym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja qr...a wiem co jest na tym zdjęciu. To jest woda i zalany beton. Jeden z moich ulubionych duetów. Kocham to połączenie i wszystkich którzy potrafią do niego doprowadzić jednym "fachowym" ruchem . Współczuję, bo trochę roboty z tym będzie. fachowa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pozdrawiamy coliberku z Grudziądza!! co tam nowego na budowie?? zasypało Cie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts