Torubal 14.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 się zmieniło w stosunku do lat ubiegłych Mam na mysli ceny materiałow , robocizny, łatwosc znalezienia ekipy do pracy ;wrocili z saksow czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 gazet nie czytasz? jak szukasz porad analityków, to miejsce pomyliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 się zmieniło w stosunku do lat ubiegłych Mam na mysli ceny materiałow , robocizny, łatwosc znalezienia ekipy do pracy ;wrocili z saksow czy nie? chciałbyś tak od razu znać odp?Anonse a tam odp.Podzwoń i popyta czy z LOOOndyny czy z Kozubszczyzny np. w lubelskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 się zmieniło w stosunku do lat ubiegłych Mam na mysli ceny materiałow , robocizny, łatwosc znalezienia ekipy do pracy ;wrocili z saksow czy nie? Łatwo to znaleśc pannę do ożenku a nie ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torubal 15.07.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 mam w głebokim szacunku. Poczytajcie opinii ekspertow o giełdzie albo z rzeczy b przyziemnych o zdrowym zywieniu (smierc glodowa pewna bo jedni przecza drugim, a drudzy trzecim).Dlatego pytam tych co np zaczeli budowe w zeszlym roku, a teraz kontynuują.A jaki rejon? Ceny sie roznia i nie regionami ale wrecz czasem ulicami Pytam wiec o ogolne tendencje ;wzrost /spadek bo te sa w calym kraju takie same.Myslimy o budowie pogranicze malopolskiego i swietokrzyskiego, ale nie sadze by np Pomorze mialo inne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 26.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 My dopiero zaczynamy, więc nie mogę porównywać tego co było w ubiegłych latach, ale umawiając się z ekipami, odnoszę wrażenie że w Krakowie o kryzysie nikt nie słyszał. Ceny z kosmosu, a i zainteresowanie pracą takie sobie. Co prawda mamy dopiero dwie wyceny, czekamy na kolejne dwie, więc może zmienię zdanie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torubal 26.07.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 to smutna prawda. Moj kuzyn spoza Krakowa zakladał w Krakowie filę duzej zachodniej firmy. Po dlugich poszukiwaniach sprowadził pracowników ze Sląska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 nic sie nie zmieniło, ceny robocizny bez zmian, to co płynie do nas ze strefy € droższe (armatura, ceramika). A dobrej ekipy nadal mozna ze świeca szukać Mam nadzieję,że Twój kuzyn nie sprowadził sobie mojej byłej ekipy , bo z torbami pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torubal 27.07.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 sprowadził pracowników ze Sląska i ze świętokrzyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 29.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 W porównaniu z druga połową zeszłego roku nieznacznie staniała stal i ceramika. Drewno poszło w górę, choć nie drastycznie. Zdrożały kruszywa. Ceny robocizny bez zmian. Ogólne koszty budowy się nie zmieniły - Małopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torubal 30.07.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 W porównaniu z druga połową zeszłego roku nieznacznie staniała stal i ceramika. Drewno poszło w górę, choć nie drastycznie. Zdrożały kruszywa. Ceny robocizny bez zmian. Ogólne koszty budowy się nie zmieniły - Małopolska. miło,ze kogos nie gorszy moje pytanie. Ela czyli poł Torubala cały Torubal to Ela & Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts