kuba2001 15.07.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Prosze o podpowiedzi. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 15.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poczytaj o Nelskampie. Jest tu trochę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba2001 15.07.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzieki, jesli naprawde jest taka gladka i z polyskiem to bylo by rewelacyjnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 16.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Też jestem nią zainteresowana i prawdopodobnie w sierpniu zamówię, ale jeszcze jej nie widziałam. Tyle wiem, co przeczytałam w internecie i dowiedziałam się w firmie. U nas na wschodzie nie można jej nigdzie zobaczyć, ale mają realizacje w okolicach Warszawy i chyba się wybiorę, żeby coś obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał_ 16.07.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Też byłem zainteresowany dachówką Nelskampa, cena i jakość OK (no może poza dodatkami za które chcieli mnie nieźle skroić), ale w tej samej cenie co beton można dostać teraz dachówkę ceramiczną Creaton Balance - tylko trzeba mieć w miarę prosty dach bo to dachówka wielkoformatowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba2001 16.07.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Creaton Balance- też byłem zainteresowany (napalony) na tę dachówkę ale zobaczylem ja na wystawie w sklepie. Na dole w tym wyzlobieniu miala takie zgrubienie o wym. ok 8cm na 5 cm, taki guz mozna powiedziec. Zapytałem sprzedawcy co to takiego a on na to ze widocznie one takie sa ! Niezle. Widocznie wpadka Creatona opisana na forum muratora to nie pojedynczy przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts