Gość KATSANOS 03.12.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Wpłaciłem zaliczkę/zadate w wys 50% ceny gościowi za działkę rolną czekamy na odpowiedź z Agencij Rolnej- oni mają prawo pierwokupu, ale dopiero pare dni temu się dowiedziałem że bliscy sąsiedzi to straszne męty,alkocholicy i awanturnicy - sprzedawcy zapewniał że to spokojni sąsiedzi, a ja tam miałem się wybudować , tyle że ani mi ani mojej żonie się już to niewidzi.Mam podpisaną notarialnie umowę warunkową czy można jakoś to odkręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 03.12.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 musiałoby do transakcji nie dojść z jego winy (masz jakiś termin ostatecznej transakcji zapisany w umowie? - jeśliby spóźnił się i przekroczył ten termin - to jesteś na prostej)inaczej raczej nie licz, że uda ci się odzyskać pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 03.12.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 i pamiętaj jeszcze, żeby z powodu zwłoki odstąpić od umowy przedwstępnej. Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts