Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piotr & Zenia Rydułtowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No tak wysiłek wysiłkiem ale jak mnie w krzyżu siekło to o mało ci nie zarobiłem gleby ..... niestety robota musi iść dalej do przodu bez względu na stan zdrowia .... ale jedno muszę przyznać moja żona świetnie masuje :D Po wczorajszym wymasowaniu pleców dziś odczułem znaczną ulgę w cierpieniu nie wiem jak będzie jak znowu zacznę pracować ale naraźe czuję się w miarę dobrze... a co do pracy kończymy szalować strop w domu jak dobrze pójdzie to skończymy do końca tygodnia i łapiemy się za zbrojenie HEHEHE foty wieczorem :D

My mamy komin tradycyjny do centralnego a wentylacyjne kominy mamy Leiera

a/a dziennika

Wczoraj weszli zbrojarze i idą jak burza ... niestety po krótkim czasie przegoniła nas pogoda i robota stanęła. ale jak dobrze pójdzie to w piątek będziemy zalewać:D strop nad resztą piwnicy i pomału zabezpieczać budowę na zimę ... bo finansowo nie damy rady więcej zrobić Bardzo ciekawa jest sytuacja iż facetowi z bielska opłaca się przywieść kamienie do nas do Rydułtów a co najlepsze dał najniższą cenę na kamienie nawet taniej niż Lubar czy budozbyt...... a główny dostawca będzie woził nam kamienie najprawdopodobniej z Częstochowy po 6,18 zł/szt a nie tak jak proponował Lubar czy BudoZbyt za 6,30zł/szt

Wiem, wiem jestem do tyłu z fotami i naprawdę jak znajdę trochę czasu to nadgonię:D

W prawdzie dom jeszcze niezalany ale garaż można już ocieplać więc zabraliśmy się do roboty :D

http://lh3.ggpht.com/_9YTwoNI1vPI/TG-ETOx7GCI/AAAAAAAABDY/eM_RsjCM5cU/DSC_0207.jpg

http://lh4.ggpht.com/_9YTwoNI1vPI/TG-EUQ4b0vI/AAAAAAAABDk/zgJN7VM9nFI/DSC_0210.jpg

Edytowane przez Apacz 84