Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piotr & Zenia Rydułtowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A zapowiadał się fajny cichy i spokojny dzionek :] nawet humor mi z rana dopisywał :D ale szybko niestety to prysło..... Najpierw wyprowadził minie z równowagi przedstawiciel t z "Instalhan" z Knórowa który bezczelnie zadzwonił i się zapytał na kiedy bym potrzebował te kamienie wiedząc że termin upłynął tydzień temu.... i ani pieniędzy ani kamieni....... Z smutkiem muszę przyznać że posypała się taka wiązanka że sam siebie zadziwiłem... Niestety niema się co dziwić człowiek ma całą budowę na głowie musi patrzeć materiału, frontu pracy, i wysyłać zapytanie ofertowe..... Na dodatek dziś miała o 8:00 rano przyjechać koparka żeby trochę pokopać i zasypać resztę fundamentów .... Niestety to również zakończyło się fiaskiem ponieważ maszyna złapała w sobotę po południu panę i nikt mnie nie powiadomił dopiero jak zadzwoniłem to się wszystkiego dowiedziałem a ludzie czekali i czekali by nadal gdyby nie moja wścibskość i chęć kontrolowania wszystkiego z dokładnością do 5 minut

no dziś mi humor dopisuje finalizuję zakup kamieni na cała budowę udało mi się tak ustawić ze transport jest w cenie pustaka tzn 6,30 za kamień :D a wat będzie większy z 3288,12 na 3609,94 a co za tym idzie kamienie wyjdą nas taniej odliczając zwrot

taniej:D

mają przyjechać 23-24-25.09.2010 i faktura płatna po sprawdzeniu towaru