Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piotr & Zenia Rydułtowy

Recommended Posts

Witam!

Czy mógłby Pan podać jakieś namiary na dostawcę kamieni?

pozdrawiam!

Po pierwsze jaki "Pana" nie mam ani tytułem szlacheckiego ani pieniędzy.... Piotr i tyle :p

Po drugie oczywiście że mogę(po to forum żeby se pomagać:D) proszę bardzo:

Pan Jarek tel :880 40 80 80

Wozi kamienie bezpośrednio od producenta na budowę :D Najpierw przywozi kamienie sprawdzasz je i wtedy dostajesz fakturę na maila i robisz przelew a prawdziwą fakturę dostajesz pocztą do 7 dni od ostatniej dostawy

Bez kosztów magazynowania - tak jak to robi Lubar czy Budo-Zyt oni muszą jakoś utrzymać zaplecze :]

Idzie się zawsze z nim dogadać :]

Edytowane przez Apacz 84

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kamienia na budowie przywiezione na słowo .... normalnie super Jestem strasznie zachwycony transakcją z Panem Jarkiem Wszytko tak jak się umawialiśmy telefonicznie po ostatniej dostawie dostałem fakturkę w pdf i termin zapłaty nawet 2 dni po dostawie:] W sumie naliczyłem 12 kamieni lekko ubitych na 3000 sztuk więc się nie przejmuję.... kamienie aż dźwięczą jak się je postuka ... i Jak sobie teraz Pomyślę o A. Wyrzchowskim to normalnie krew mnie zalewa że od razu nie trafiłem do Pana JARKA :lol: ale mówi się trudno w czwartek ruszamy z rozszałowywaniem stropu i układaniem kamieni ..... pomału przygotowujemy się na zimę i co najważniejsze zimowy odpoczynek :D od budowy i w końcu poświęcę się żonce która czuje niedosyt mojej osoby :]d

No i w końcu sprawa drgnęła z naszym oszustem Aureliuszem W. wpłacił częściową zaliczkę na poczet spłaty długu za niedostarczone kamienie. wprawdzie zwrócił tylko 1000 zł ale to aż prawie 40 % zadłużenia. Wczoraj drobna przerwa od budowy .... w przyszłym tygodniu chyba zdążę rozszalować i spokój z budową do kwietnia dziś dostałem pełną wycenę dachu. ze wszystkim koszt to 21 000,00 zł niestety nie mamy tyle więc będziemy szukać tańszej oferty

• 2 weeks później...
heh niestety nie mam ostatnio czasu na pisanie ale postaram się to nadrobić. Wczoraj przywieźli nam resztę brakujących kamieni na budowę i mamy już całość :D Kończymy zabezpieczać nasz domek na zimę. Skończyliśmy rozszalowywać domek i robić porządki wokół, teraz zostało tylko skończyć porządki w 2 izbach i gitara. Dziś urodziny mojego teścia więc dla niego wszystkiego najlepszego :D (człowiek nie wielbłąd pić musi ), Dziś odpuszcza sobie budowę. Aha wraz z Mą Lubą wybraliśmy dach w końcu ceramikę z Robena (powlekana czarno-brązowa). do końća tygodnia sfinalizujemy to do końca i w tym roku finito i koniec:D:D:D:D:D:D:D

• 2 weeks później...

Niniejszym Ogłaszamy wszem i Wobec że MY "ZIMUJEMY" Mamy wszystko pozabezpieczane i liżemy rany finansowe które wydarła na naszym kochanym koncie w banku ta potężna budowa. W sumie po kalkulacjach wynikło mi że: mój ośli upór i chęć rozmowy z przedstawicielami handlowymi przyniósł nam oszczędności rzędu około 1450,00 zł.

Ciekaw jestem co przyniesie man ten nowy rok..... trzeba ganiać z odliczeniami bo doczytałem się że jeśli dług publiczny wyniesie 55 PKB zostaną zniesione wszystkie ulgi a na obecną chwilę wynosi 53,5% PKB i rośnie nadal..... te 1,5% to niedużo i warto by się zabezpieczyć

• 4 weeks później...
No i stało się biała kołderkę przykryła wszystko naszą śliczną budowę, kamienie ..... i nie wiem tylko dlaczego wjazd :/ no trudno trzeba odśnieżać....... ale jest fajnie :D damy radę w między czasie odpoczywamy i ładujemy się fizycznie i psychicznie na trudności losu z naszą budową :] gwiazdka i mikołaj już tuż tuż trzeba pomału za prezentami poganiać:D..............

W imieniu moim i żonki dziękujemy za życzenie i również życzymy spokojnej i krótkiej zimy:]

No i dokumenty niezbędne do odliczeń skompletowane w poniedziałek ruszamy na podbój urzędu skarbowego w Wodzisławiu...... z opowiadań wysnułem że żeby się z urzędniczkami dogadać to trzeba "Kilofem" o stół .... wiec muszę nie zapomnieć aby go wsadzić do auta:] hehheh

• 4 weeks później...