Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piotr & Zenia Rydułtowy

Recommended Posts

"Dywanik zaliczony" ale na szczęście udało nam się dojść do konsensusu... mamy protokół zdawczo-odbiorczy wjazdu już jest więc mogę ogłosić wszem i wobec że mamy wjazd na działkę wykonany jupi:D

oto foci:e

http://lh3.ggpht.com/_9YTwoNI1vPI/S6tOYA3zOzI/AAAAAAAAAig/FuW7F00FBiA/DSC_0241p.jpg[/url]

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczorajszy dzień upłynął mi na rozplanowaniu kolejnego auta bergi...... i robieni porządków.

Po wykonaniu studni został mi jedne ring uszkodzony:/ i żeby nie zajmował niepotrzebnie miejsca usadowiliśmy go na grubej gumie:] obok betoniarki. Będziemy w nim gasić wapno :D bo przecież na budowie trzeba wszystko umieć wykorzystać:D

Mówiąc my mam na myśli mnie i kuzyna "Marcina" którego od paru dni pomoc jest nie oceniona....

Oczywiście Moje kochanie również ma ogromny wkład :*

Dziś mamy w planach wstępnie ustawić bramę oczywiście najpierw utoczę sobie zawiasy:D materiał mam i maszynę również:D

Tak Tak czas biegnie nie ubłaganie. Świata się zbliżają wielkimi krokami.... Jak to tradycja nakazuje w wielki tydzień nie robi się w ziemi... Więc żeby nie marnować czasu zaczęliśmy robić "Koziołki budowlane" oczywiście nie zbędne na budowę:D

jako materiał wykorzystujemy stare rurki (elementy foli rodziców). A 2 miesiące temu myślałem nad wywiezieniem ich na zło:D a tu teraz mam.

Wrzucę focie wieczorem może z naszej produkcji:d

http://lh3.ggpht.com/_9YTwoNI1vPI/S7hr9juUTWI/AAAAAAAAAjo/jCvirbIV0fk/s512/DSC_0261%20%283%29.jpg

a powstawało to na bazie szablonu:

http://lh6.ggpht.com/_9YTwoNI1vPI/S7hsAwJu4PI/AAAAAAAAAkA/BYalV90KgXQ/DSC_0264%20%282%29.jpg

Życzę Wszystkim czytającym Wesołych i radosnych świąt

A kobietom

Mokrego dyngusa

Edytowane przez Apacz 84

Ostatnie przygotowania do fiesty :D Jutro kopiemy ... prognoza pogody sprawdzona.... a dziś jeszcze bank i zaproszenia rozwieść .... udało mi się na jutro załatwić wolne:D więc inwestor będzie nadzorował :D a wieczorem przyjedzie 500 litrowa beczka na wodę trzeba oczywiście załatwić miejsce:D na jej ułożenie:d

No i stało się budowa ruszyła już na dobre od wczoraj jestem współwłaścicielem jak to określił Mój Ojciec "Właścicielem kanionu Kolorado" hehhe czyli wielkiej dziury:d

Udało mi się wynegocjować następujące warunki:

Koparka - 1 roboczo godzina 80 zł

Auto - 1 roboczo godzina 50 zł

W sumie:

1 Dzień Pracy

Koparka - 9 h

Auto - 5 h

1 Dzień Pracy

Koparka - 8 h

Auto - 7 h

całkowity koszt zamoknął się w 2 000,00 zł

A poniżej fotki i relacje z wykopów: