Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piotr & Zenia Rydułtowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A teraz z innej beczki (tzn. dotyczącej wesela ) W dniu 12.06.2010 otrzymałem kołacz weselny od pani módej w tym samym czasie moja ekipa dostarczała kołacz Pani młodej:]

Na zdjęciu widać moje dwie przyszłe szwagierki

http://lh6.ggpht.com/_9YTwoNI1vPI/TBSrMud_wWI/AAAAAAAAA3g/z3Djt5q6c4E/DSC_0479.jpg

Heh Idziemy do przodu ściany dokoła domu wymurowane .... od paru dni walczymy ze ścianami w środku i z kominem... Niestety ja już długo nie wytrzymam takiego maratonu.... wstawać o 5:00 rano i do pracy na 8 h po pracy prosto na budowę do 22:00 potem pojeść i spać około 24:00 w sumie średnio wychodzi około5-6 h snu...:/ Wszystko mnie boli .... Ja porostu nie umie się już doczekać niedzieli wtedy to sobie odpocznę

Dziś ostatni dzień pacy na budowie przed WESELEM :] a dużo tego zrobione zostało Choć niestety plan nie zostało osiągnięty.... bo prace miały dojść do wylania 1 stropu.... ale jak wiece z pewnością .... pogoda nas nie rozpieszcza. dziś załatwiam żwir i będą przygotowania do zalewania nadproży..... teraz robię sobie 2 tygodnie przerwy więc wszystkim czytającym do usłyszenia

• 3 weeks później...

No i co dobre szybko się kończy, urlop upłynął i trzeba wracać do roboty a tak miło patrzy się na postępy na budowie :] dziś murarz kończy nam murować piwnice .... wczoraj przyjechała już stal :] foty wrzucę jak tylko będę umiał (miał trochę wolnego czasu)

aha i bym zapominał od 24.06.2010 mam Żoneczkę :D :D :D :D