akapap 15.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam, co sądzicie o chowaniu rynny w ociepleniu budynku? Dwukrotnie widziałem takie rozwiązanie, tylko nie wiem czy za tym montażem kryją się jakieś wady. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.07.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nie miał baba kłopotu kupiła se koze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam, co sądzicie o chowaniu rynny w ociepleniu budynku? Dwukrotnie widziałem takie rozwiązanie, tylko nie wiem czy za tym montażem kryją się jakieś wady. Pozdrawiam. To po co to ocieplenie jak większość zajmie rynna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Zawsze można dać 20cm ocieplenia lub pogrubić w miejscu rynny, a wygląda to fajnie- brak czasami szpetnych rynien. tylko martwi -co będzie jak coś w niej walnie??trzeba rozwalać ocieplenie.Tylko jak robić to od razu tak aby mucha nie siadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 15.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 i bedzie jeden dlugi mostek termiczny i to x razy na kazdej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 16.07.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Zawsze można dać 20cm ocieplenia lub pogrubić w miejscu rynny, a wygląda to fajnie- brak czasami szpetnych rynien. tylko martwi -co będzie jak coś w niej walnie??trzeba rozwalać ocieplenie. Tylko jak robić to od razu tak aby mucha nie siadła. Mam nadzieję, że nikt rynien nie chowa w ocieplenie tylko rury spustowe. Może lepiej nie montować szpetnych rynien, a takie, które się podobają? Jak ktoś walnie to ocieplenie już jest rozwalone i w najgorszym wypadku jest tylko więcej do naprawy co znacząco nie zmienia kosztów naprawy elewacji. Tak, czy owak to nie sposób pogrubiź ocieplenia o grubość rury spustowej bo pięknie to nie może wyglądać, a wpuścić tylko w ocieplenie to całkiem spory mostek termiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts