niewid 15.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam, decyzję o podpiwniczeniu warunkuje wynikami badania ziemi po domem. Kiedy najlepiej ściągnąć specjalistę? Jak pora roku nie zafałszowuje wyników? Lepiej to badanie geotechniczne zrobić wiosną jak woda jest wysoko (oby nie była ) czy raczej jesienią jak podeschnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 23.07.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 wiosną, powinno Ci zależeć na zbadaniu najgorszych w ciągu roku warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewid 23.07.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Tak właśnie myślałem. Wiosną, można dowiedzieć się jakie są poziomy wód - a głównie to mnie interesuje. Dzięki za potwierdzenie mojego przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts