Nowy 76 15.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 witam mam pytanie bo mam nowy przeplywowy ogrzewacz wody i nie dziala.byl fachowiec i powiedzial ze mamy zle podlaczona wode. wszystko porawilem a on dalej nie dziala.czy moze byc to przyczyna malego cisnienia wody ???. bardzo prosze o szybka odpowiedz bo mam rozwalna cala lazienkie i niemoge zakonczyc remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 15.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 i myslisz ze bez fotek lub opisu ktokolwiek cokolwiek ci pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 byl fachowiec i powiedzial ze mamy zle podlaczona wode. wszystko porawilem a on dalej nie dziala. co rozumiesz przez źle podłączoną wodę? jest tylko wlot i wylot - łatwiej się nie da jaki to podgrzewacz? sterowanie elektroniczne czy mechaniczne? ps. a do prądu podłączone jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 16.07.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ja bym zaczął od napisania czy to ogrzewacz przepływowy na prąd, czy gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts