martusiaha 16.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mam pytanie..czy istnieje jakaś podstawa prawna, która zmusza elektrociepłownie/dystrybucje ciepła sieciowego do podawania do publicznej wiadomości współczynnika wi?? Dzwonie dziś cały dzień do elektrociepłowni z pytaniami i jedyne co słysze to " ooo matko boska" ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 16.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mam pytanie.. czy istnieje jakaś podstawa prawna, która zmusza elektrociepłownie/dystrybucje ciepła sieciowego do podawania do publicznej wiadomości współczynnika wi?? Dzwonie dziś cały dzień do elektrociepłowni z pytaniami i jedyne co słysze to " ooo matko boska" ;/ A ja bym chciał się doszkolić. Co to jest współczynnik wi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martusiaha 16.07.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 wspoolczynnik nakladu nieodnawialnej energii pierwotnej. pytanie skierowane do certyfikatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 16.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 wspoolczynnik nakladu nieodnawialnej energii pierwotnej. pytanie skierowane do certyfikatorów A chodzi o współczynnik papierowy, czy rzeczywisty? Swego czasu dość jawną informacją było, że elektrociepłownie w celu poprawienia tego współczynnika zakupowały (tylko na papierze) surowce palne odnawialne tylko, aby poprawić rzeczony współczynnik. Jestem wścibski i ciekawi mnie po co komuś ta wiedza? oczywiście nikt nie musi odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martusiaha 16.07.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 wlasnie licze charaktersytyke dla budynku we wroclawiu. chcac to robic rzetelnie staram sie zdobyc wi dla ichniej elektrocieplowni. z ec trojmiejskimi nie ma takiego problemu. swego czasu podaly do publicznej wiadomosci ich wi i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts