Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LISTA CHĘTNYCH NA SIERPNIOWE SPOTKANIE W BACIKACH

Recommended Posts

W drugiej połowie sierpnia chcielibyśmy zorganizować spotkanie forumowiczów w Bacikach. Od grudnia ubiegłego roku, duża grupa forumowiczów zaangażowała się w pomoc biedym dzieciakom z ośrodka na Podlasiu. Nadszedł czas byśmy odwiedzili ich gromadnie, wyostrzyli naszą wrażliwość na problemy dzieci, dali im nasze zainteresowanie i zaangażowanie chociażby przez te dwa dni. Jeżeli ktoś z Was nie zna jeszcze wątku o Bacikach, zapraszam serdecznie ale najserdeczniej zapraszam do Samych Bacik. Zaczynamy listę chętnych. Każdy dopisuje nr i swego nicka:

1. Dandi3 + Złociutka + dwoje małych tornad

2. ...

a o jakie Baciki tu chodzi bo jesli dobrze kombinuje to są blisko mnie

Dandi co z terminem - wiesz już coś? Pytam, bo wrzesień mam mocno napięty i muszę wcześniej wszystko poprzesuwać - oczywiście jeżeli zdecydujemy się na termin wrześniowy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to 11-13 września, bo wtedy nie dam rady - wyjazd służbowy mam i to nieodwołalny, no chyba, że znajdziecie mi nową, lepszą pracę :)

Moim zdaniem ten wrzesień będzie lepszy przede wszystkim ze względu na dzieci - podejrzewam, że te z najmniejszym stopniem niepełnosprawności spędzają wakacje w domach, więc szkoda, żeby nasz festyn je ominął.

Dandi daj znać.