kasiaa256 30.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dandi będę na pewno - nie wiem tylko czy uda mi się na trzy dni - ale 1-2 dni wygospodaruje choćby się waliło i paliło - w końcu mam przywieźć trochę rzeczy dla dzieci. Prawdopodobnie przyjadę sama z córką. Podaj tylko konkretny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 W drugiej połowie sierpnia chcielibyśmy zorganizować spotkanie forumowiczów w Bacikach. Od grudnia ubiegłego roku, duża grupa forumowiczów zaangażowała się w pomoc biedym dzieciakom z ośrodka na Podlasiu. Nadszedł czas byśmy odwiedzili ich gromadnie, wyostrzyli naszą wrażliwość na problemy dzieci, dali im nasze zainteresowanie i zaangażowanie chociażby przez te dwa dni. Jeżeli ktoś z Was nie zna jeszcze wątku o Bacikach, zapraszam serdecznie ale najserdeczniej zapraszam do Samych Bacik. Zaczynamy listę chętnych. Każdy dopisuje nr i swego nicka: 1. Dandi3 + Złociutka + dwoje małych tornad 2. ... a o jakie Baciki tu chodzi bo jesli dobrze kombinuje to są blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 niezły - tak, to TE Baciki, a o akcji tutaj :http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.08.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 na pewno wpadne to tylko 3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mam chętną ( i umiejącą) do malowania buziek dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dandi co z terminem - wiesz już coś? Pytam, bo wrzesień mam mocno napięty i muszę wcześniej wszystko poprzesuwać - oczywiście jeżeli zdecydujemy się na termin wrześniowy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to 11-13 września, bo wtedy nie dam rady - wyjazd służbowy mam i to nieodwołalny, no chyba, że znajdziecie mi nową, lepszą pracę Moim zdaniem ten wrzesień będzie lepszy przede wszystkim ze względu na dzieci - podejrzewam, że te z najmniejszym stopniem niepełnosprawności spędzają wakacje w domach, więc szkoda, żeby nasz festyn je ominął. Dandi daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.08.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a jednak coś nam z tego wyjdzie. Kasia dyrektor jest nad morzem na urlopie. Wraca jutro. Wezmę ją za łeb i ustalimy termin. Chjciałem prosic Ponurego o zamknięcie listy ale Malka zagrodziła, że nakopie mi w dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 I slusznie Ci powiedziala... Ja to juz w ogole nie wiem, bo mi sie plany zyciowe zmieniaja z dnia na dzien, ale caly czas nie mowie "nie" i "bardzo bym chciala". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts