maralt 16.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam Wszystkich forumowiczów.Zamierzam nabyć projekt z Dom.pl ale mam wątpliwości. Projektu nie można obejrzeć w biurze a jedynie zadawać pytania e-mailem , na odpowiedzi czekam po 3 dni. Czy ktoś z nimi współpracował i czy robią dużo błędów w gotowcach?. Proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 16.07.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A nie łatwiej znaleźć ten projekt w pracowni macierzystej?Poza tym to nie jest biuro projektowe tylko market z projektami, który sprzedaje projekty chyba większości pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maralt 16.07.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Otóż właśnie nie jest łatwiej. Wyszukanie go zajęło mi masę czasu i jest to jedyny projekt nadający się do zabudowy pierzejowej a taki mam zapis w PZP a na dodatek tylko dom.pl go sprzedaje. Wiem, że nie jest ich ale jak wstukasz Jego nazwę czyli ARK V00 to pokazuje się tylko u Nich.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 17.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 2 minuty szukania.http://www.archikado.pl/katalog/v00/v00.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maralt 17.07.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dzięki bardzo artlas. Może z nimi się szybciej dogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 17.07.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maralt 18.07.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No i d....pa tam też nie ma nikogo kto coś wie. Właściciel na wczasach, pani w biurze nowa i nic nie wie, jest po prostu sekretarką, pan pracownik wróci z urlopu w poniedziałek i będzie odpowiadał na stertę e-maili. Polska rzeczywistość. Pozostaje mi płakać i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts