kasiagrześ1719505395 16.07.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam wszystkich . Na początek kilka słów o mnie. Mam na imię Kasia mieszkam z mężem i synkiem na wsi. Jesteśmy 5 lat po ślubie. NARESZCIE mamy możliwość zacząć budowę naszego upragnionego "własnego gniazdka" Na początek przez miesiąc no może trochę dużej wybieraliśmy projekt. Ale już na 100% jesteśmy pewnie że to jest waśnie to DOM W KONICZYNCE.!!!!!! Nie wiedziałam że tyle formalności trzeba załatwiać aby zbudować domek, ale powoli ruszamy.Dwa miesiące temu chcieliśmy złożyć wniosek do gminy o zagospodarowaniu działki , niestety okazało się że mapki w geodezji są niepełne i trzeba wykonać pomiary i zrobić nowe mapki. Zaczęło się nieciekawie Geodeta przyjechał wymierzył wszystko i mapki miały być za 2 tygodnie niestety jak dzwonie słyszę tylko :proszę dzwonić pod koniec tygodnia Trochę się wkurzyłam pojechałam do geodezji, i powiedziano mi że wszystko jest gotowe czeka tylko na podpis pani , która jest na urlopie. Miala wrócić w poniedziałek a we wtorek miał przyjechać geodeta z mapkami. DZIŚ JEST CZWARTEK A JEGO JAK NIE BYŁO TAK NIE MA. już sama nie wiem co robić czy tam jechać czy czekać koszmar!!!!!!!!! i to na samym początku mam nadzieje ze później będzie lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 21.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam serdecznie kolejnych Koniczynkowiczów Kasia załóż wątek z komentarzami Zapraszam do swojego dziennika - nasza Koniczynka jest juz na etapie wykończeniówki - to chyba najtrudniejszy etap. W razie pytan służę pomocą Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam:) Wątek założony w 2009 r i brak zdjęć. Fajnie było by po oglądać co się dzieje na Waszej budowie. Zachęcam do dodania zdjęć. Ciekawa jestem efektów pracy przy Waszej koniczynce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts