masulda 16.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Nie mogę znaleźć w wyszukiwarce a chyba gdzieś juź była wzmianka na ten temat.Na str IKEI w nowiściach są piekarniki za ok 2 tys złotych.Mają pyrolizę, drzwi, pokrętła do wyjmowania żeby umyć wygodnie.Z funkcji raczej podstawowe-ale z drugiej str oprócz pieczenia ciasta i grillowania nic innego nie robiłam, mimo źe moja stara Amica miała jakieś tam dodatkowe funkcje.Czy może ktoś użytkuje Agd z ikei?Może ktoś podzieli się doświadczeniem.Rozważam modle ale te najdroższe(bo i tak chyba tańsze od inych markowych).Wydaje mi się że ten sprzęt jest produkowany w Szwecji(chyba kiedyś widziałam na inf w Ikei).Proszęo opinię.A może ktoś mnie przekona żeby odpuścić bo nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Nie wiem,czy on jest produkpwany w Szwecji, ale Ikea ma w swojej ofercie sprzet Whirpoola.A co do piekarnika to owszem mamy wlasnie od nich. Kosztowal ca.900PLN, a taki sam widizalem w tym samym czasie w MM za prawie 1.4tys. Roznica byl tylko napis Whirpool, ten nasz ma go wewnatrz na drzwiczkach,a ten z MM ma go na froncie. Bylo troche o tym w watku o kuchniach.http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-kuchniami,t69089.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 16.07.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dzięki !A jak sprawuje się Wasz piekarnik?NIe zależy mi kompletnie gdzie ten napis jest umieszczony.Muszę wybrać się do Ikei na "oględziny".Jak jest z gwarancją , ewentualnym serwisem?Moźe ktoś jeszcze użytkuje coś z Ikei.A macie może płytę indukcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Generalnie gwarancja na sprzet AGD Whirpool from Ikea to 5 lat.Serwisuja go punkty serwisowe Whirpoola.A co do indukcji to owszem mamy, ale juz nie z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 17.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam, Rozczaruję (miło bądź nie) ale Ikea przeszła z whirlpoola na electrolux, a sprzęt produkowany jest... w Polsce. Zauważcie agd sprzedawane jako "koniec serii" jest własnie z whirlpoola. Zobaczymy czy zmiana odbije się na cenie (electrolux jest droższy), bo akurat łypię na kuchnię w ikei. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tez o tym cos slyszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts