Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGD z IKEI

masulda

Recommended Posts

Nie mogę znaleźć w wyszukiwarce a chyba gdzieś juź była wzmianka na ten temat.Na str IKEI w nowiściach są piekarniki za ok 2 tys złotych.Mają pyrolizę, drzwi, pokrętła do wyjmowania żeby umyć wygodnie.Z funkcji raczej podstawowe-ale z drugiej str oprócz pieczenia ciasta i grillowania nic innego nie robiłam, mimo źe moja stara Amica miała jakieś tam dodatkowe funkcje.Czy może ktoś użytkuje Agd z ikei?Może ktoś podzieli się doświadczeniem.Rozważam modle ale te najdroższe(bo i tak chyba tańsze od inych markowych).Wydaje mi się że ten sprzęt jest produkowany w Szwecji(chyba kiedyś widziałam na inf w Ikei).Proszęo opinię.A może ktoś mnie przekona żeby odpuścić bo nie warto?

Nie wiem,czy on jest produkpwany w Szwecji, ale Ikea ma w swojej ofercie sprzet Whirpoola.

A co do piekarnika to owszem mamy wlasnie od nich. Kosztowal ca.900PLN, a taki sam widizalem w tym samym czasie w MM za prawie 1.4tys. Roznica byl tylko napis Whirpool, ten nasz ma go wewnatrz na drzwiczkach,a ten z MM ma go na froncie.

Bylo troche o tym w watku o kuchniach.

http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-kuchniami,t69089.htm

Witam,

Rozczaruję (miło bądź nie) ale Ikea przeszła z whirlpoola na electrolux, a sprzęt produkowany jest... w Polsce. Zauważcie agd sprzedawane jako "koniec serii" jest własnie z whirlpoola. Zobaczymy czy zmiana odbije się na cenie (electrolux jest droższy), bo akurat łypię na kuchnię w ikei.

Pozdrawiam