MidVis 17.07.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Zapraszam do komentowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Już mi się bardzo podoba. Chyba dlatego, że podoba mi się każdy nieduży dom parterowy Czy możesz pokazać jak będzie wyglądał docelowy układ pomieszczeń? Mój projekt również bardzo przypomina "Słonecznego" - zresztą jest to chyba cecha większości domów parterowych zbudowanych na planie prostokąta. Życzę powodzenia w realizacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 17.07.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witaj! Właściwie, to układ pomieszczeń będzie IDENTYCZNY jak w Słonecznym, tyle, że troszkę mniejsze wszystko. No i lustrzane odbicie. Ściana bez okien wypadnie od północy. W Miejscu małego WC zrobimy na razie przechowalnię różnych rzeczy, bo brak gospodarczego, a mała Ada jeszcze się nie maluje, więc jakoś się dogadamy przez parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 20.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, dołączam do grona osób kibicujących . Też mam taki malutki domek, więc z przyjemnością będę śledziła postępy prac na budowie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A ja witam kolejnych wielkopolan.... Jakie tereny dokładnie okupujecie z domkiem? A bąble macie superowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 20.07.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witaj, bardzo mi miło, że będziesz z nami śledzić budowę. Wszystko ma się teraz dziać bardzo szybko, że aż sam się boję, żebym nie przegapił! Ta budowa to dla mnie dość specyficzny okres w życiu... GLAMOURMUM - mieszkamy w Chodzieży i tam się też budujemy. Niestety nie znalażłem na forum zbyt wielu osób z Naszych okolic. Poznań tak, ale Piła, Chodzież to już troszkę bardziej egzotyczne miejsca tutaj. Z Blues Expressu zresztą wszystko było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witaj, bardzo mi miło, że będziesz z nami śledzić budowę. Wszystko ma się teraz dziać bardzo szybko, że aż sam się boję, żebym nie przegapił! Ta budowa to dla mnie dość specyficzny okres w życiu... jak dla nas wszystkich będzie dobrze...nie martw się, ja jestem kobietą i na razie daję radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beeru 21.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 No Adam zycze powodzenia i trzymam kciuki. Daj znac jak kabelki bedziesz łączył to zajade i pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 21.07.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Faktycznie mały Wasz domek ale bardzo fajny i rodzinny przedstawiona dwójka tez mi przypadła do gustu wiec zaczynam Wam kibicować... Kiedy chcielibyscie sie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 21.07.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witaj st_ella! Wprowadzić byśmy się chcieli w tym roku oczywiście! Pan, który nam buduje domek mówi, że tak ma właśnie być, a my w to wierzymy i wybieramy płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankazonka 24.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ale Pan pojechał Panie Adamie z tymi informacjami na temat instalacji elektrycznej..biedni forumowicze..taki natłok pojęć:)pozdrowienia dla Berka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 24.07.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Musiałem Nie mogłem się powstrzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 28.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dołączam do kibicowania! Z wielkim zainteresowaniem będę śledzić Waszą budowę, domek strasznie mi się podoba. Również rozważałam ten projekt, ale stanęło na mniejszym My startujemy za 2 tygodnie i też planujemy się wprowadzić jeszcze w tym roku. Trzymam kciuki za realizację marzeń. Maluchy przeurocze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 28.07.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witaj placebo! Bardzo jestem ciekaw Twojego projektu i realizacji. Wrzuć coś więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 29.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jak tylko czas pozwoli założę swój dzienniczek, na który już serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beeru 30.07.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 beerek takze pozdrawia Adas nie za szybko Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 03.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 no,no, to jest tempo . Jeden dzień i domek stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidziu 05.08.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 niesamowite jest to w jakim czasie powstaje ten domek Powiedz mi, jeżeli to nie jest tajemnicą ile kosztuje do stanu deweloperskiego (bez białego montażu) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 06.08.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witaj fidziu! Jeśli chodzi o prędkość budowy, to sam jestem pod wrażeniem! Przecież miesiąc temu nie mieliśmy jeszcze żadnego planu, jeśli chodzi o rozpoczęcie budowy! Jeśli chodzi o cenę domku, to jednak proponuję samodzielnie iść do wykonawcy i poprosić o wycenę wybranego projektu. Nasz domek buduje firma Polhaus z Piły - tam prawdopodobnie uzyskasz więcej informacji. PS. Co do tempa, to Ty sobie też narzucasz niezły rytm, a dom mały nie jest! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 06.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 minął zaledwie tydzień od mojej ostatniej wizyty na Waszej budowie, a domek już sobie stoi, mało tego, jest już nawet wiecha Domek jest naprawdę ekstra, ciekawa jestem jak będzie wyglądał po otynkowaniu, my wciąż nie mamy pomysłu na kolor i chętnie podpatrzymy. My startujemy 18 sierpnia, wtedy też rozpocznę naszą fotorelację z budowy. Oby nadal szło Wam tak sprawie i bezproblemowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts