Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Małego domku MidVis.

Recommended Posts

Już mi się bardzo podoba. Chyba dlatego, że podoba mi się każdy nieduży dom parterowy ;) Czy możesz pokazać jak będzie wyglądał docelowy układ pomieszczeń? Mój projekt również bardzo przypomina "Słonecznego" - zresztą jest to chyba cecha większości domów parterowych zbudowanych na planie prostokąta. Życzę powodzenia w realizacji projektu.

Witaj!

Właściwie, to układ pomieszczeń będzie IDENTYCZNY jak w Słonecznym, tyle, że troszkę mniejsze wszystko. No i lustrzane odbicie. Ściana bez okien wypadnie od północy.

W Miejscu małego WC zrobimy na razie przechowalnię różnych rzeczy, bo brak gospodarczego, a mała Ada jeszcze się nie maluje, więc jakoś się dogadamy przez parę lat.

Witaj,

bardzo mi miło, że będziesz z nami śledzić budowę. Wszystko ma się teraz dziać bardzo szybko, że aż sam się boję, żebym nie przegapił! Ta budowa to dla mnie dość specyficzny okres w życiu...

GLAMOURMUM - mieszkamy w Chodzieży i tam się też budujemy. Niestety nie znalażłem na forum zbyt wielu osób z Naszych okolic. Poznań tak, ale Piła, Chodzież to już troszkę bardziej egzotyczne miejsca tutaj. Z Blues Expressu zresztą wszystko było widać:p

Witaj,

bardzo mi miło, że będziesz z nami śledzić budowę. Wszystko ma się teraz dziać bardzo szybko, że aż sam się boję, żebym nie przegapił! Ta budowa to dla mnie dość specyficzny okres w życiu...

jak dla nas wszystkich ;)

będzie dobrze...nie martw się, ja jestem kobietą i na razie daję radę.... :)

Dołączam do kibicowania! Z wielkim zainteresowaniem będę śledzić Waszą budowę, domek strasznie mi się podoba. Również rozważałam ten projekt, ale stanęło na mniejszym ;) My startujemy za 2 tygodnie i też planujemy się wprowadzić jeszcze w tym roku. Trzymam kciuki za realizację marzeń.

Maluchy przeurocze!

Witaj fidziu!

Jeśli chodzi o prędkość budowy, to sam jestem pod wrażeniem! Przecież miesiąc temu nie mieliśmy jeszcze żadnego planu, jeśli chodzi o rozpoczęcie budowy!

Jeśli chodzi o cenę domku, to jednak proponuję samodzielnie iść do wykonawcy i poprosić o wycenę wybranego projektu. Nasz domek buduje firma Polhaus z Piły - tam prawdopodobnie uzyskasz więcej informacji.

PS. Co do tempa, to Ty sobie też narzucasz niezły rytm, a dom mały nie jest! Powodzenia!

:o minął zaledwie tydzień od mojej ostatniej wizyty na Waszej budowie, a domek już sobie stoi, mało tego, jest już nawet wiecha :o Domek jest naprawdę ekstra, ciekawa jestem jak będzie wyglądał po otynkowaniu, my wciąż nie mamy pomysłu na kolor i chętnie podpatrzymy. My startujemy 18 sierpnia, wtedy też rozpocznę naszą fotorelację z budowy.

Oby nadal szło Wam tak sprawie i bezproblemowo!!