MidVis 06.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hej! Koniecznie daj linka do fotorelacji! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 15.08.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 wow, jestem pod wrażeniem tempa pracy i budowy domku i zazdroszczę uczucia przyjemności z budowania, dla mnie budowa to jakiś koszmar :/ a tak przy okazji, na Woodstocku byliście może z dzieciakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 16.08.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Hej! Na Woodstocku bez dzieci byliśmy. Zaczepiałem wszystkich, co byli z dziećmi, żeby się dowiedzieć szczegółów i okazało się że wszyscy byli z okolicy - z Kostrzyna, albo z Gorzowa i na jeden dzień tylko przyjechali. Myślę, że z dziećmi pojedziemy dopiero jak same będą chciały tam jechać. A Wasz domek fachowy! Szkoda tylko, że tyle nerwów, ale dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 16.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 my dzieciaków też nie zabraliśmy. Jednak luz psychiczny nieoceniony gdy jedzie się samemu A pytałam ponieważ spotkaliśmy na Woodstocku parę właśnie z dwójką dzieciaczków i zastanawiałam się czy to czasem nie wy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 21.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, Jaki cudny domek – podobny do naszego . Niezłe tempo narzuciliście, musimy się wziąć do roboty bo zaraz nas przegonicie . Gratuluje postępów budowy i trzymam kciuki za finisz w tym roku. Pozdrawiam Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneoli 21.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witaj! Bardzo ładny domek. Czy możesz w przybliżeniu podać jego koszt? Pozdrawia i życzę dalszych postępów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 22.08.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ha! Z8 - wypas, podoba nam się. Układ bardzo podobny do naszego! Chyba Was nie przegonimy, ale nie będziemy się już ścigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 28.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No ładnie SĄSIAD I kto tu mówi, że u nas szybko idzie, co? Przecież u Was lada moment i meble wjadą Fajny domeczek i rodzinka.Pozdrawiam i będę Was śledzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 01.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mnie się podobają, baaardzo!Czekam z niecierpliwością na więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 02.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie zaglądałam 3 tygodnie, bo byłam na urlopie. Wracam, a tu otynkowany domek. Super . Bardzo podoba mi się Wasza kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MidVis 02.09.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No witaj! Sprawy posunęły się dużo dalej, ale niestety nie mam czasu na zamieszczenie zdjęć ze względu na pracę. Myślę, że jutro mi się cosik uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 21.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images47.fotosik.pl/240/37a29e7b91dfcd87med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 21.12.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dlaczego jeszcze nie a zdjęć, co?? Czekam i czekam....ciekawość mnie zżera jak u Was wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts