Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szkieletowy żab i od ścierniska do ogrodu...

Recommended Posts

Gość coolibeer

sruuuuuuuuuuuuu i ja przyleciałem

:) a ślonski holny mnie tu przywiał

To ten tajemniczy domek w którym będzie party karnawałowe?

Jupi Jupi ;)

A tak odnośnie domu to klatka schodowa na poddasze jest identyczna jak moja. Okno doświetlające tak samo zamontowane. Barierka identyko będzie.

Też mi się podoba wykończenie. Twoje zdjęcia posłużą mi do wybrania koloru malowania desek i jętek. Albo lekko lakierem wodnym bez zmiany koloru albo jakiś kolor.

Masz oryginalny rozmiar fotek? chodzi mi o doswietlenie schodow oraz tych wykończeń stropu i u góry poddasza

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki za odwiedziny ....witam cię :wink: :wink:

chodzi ci o kolor elewacji... ??? mam zdjęcia ale w domu...

podobnie z śiwtaełkami schodowymi...poprzeglądam i wstawię...jestem z nich bardzo zadowolonabo są trochę rustykalne a nie jak większość okragła lub wysoki szary połysk...

poddasze to deski świerkowe malnięte przez męża bezbarwną lazura..fajny efekt bo si tak nie świeci...

aaaa śląski holny i od razu deszcz, plucha...pogoda iście barowa :wink:

starciłam pracę :cry: :cry:

na psycholou napisałam....

dobrze ze szefa mamy ok i nie zaostawi nas na lodzie...

oj też dostał strzała w plecy...

ale on jest biznesmenem.....

dla niego biznes is biznes and live is brutal.....

dla mnie to.....ach.....

mam 2 mieisące na znalezienie czegoś....

jestem ograniczona czasowo bo jestem mamą...tak..live is live....

na rozmowie znów będą pytać o dzieci.....myślałam kiedyś ze jak się nie ma to jest źle....ale okazuje sie ze jak są małe to też źle...

sklep się zamyka z przyczyn czysto biznesowych.....

tracimy pracę wszystkie trzy.....

a tu święta....

kulig forumowy......

kredyt.......

nasz dom.......

babciu :cry: :cry: wiem że mam zacięcie sportowca ale jeśli jesteś ze mną...z nami to daj mi siłę bo nie spodziewałam sie tego.....

ciężko mi będzie isę podnieść bo jakoś ostatnio z tą samooceną moją jest do bani.......

może przez budowę..jakoś brak czasu by zadbać o siebie właściwie...a tu teraz czas na rozmowy kwalifikacyjne.......

zupełnie nie w ten czas....................

muszę rozpocząć szukanie....ale najpierw muszę uwierzyć.....że ta marta z górskich szlaków, że ta marta z czarrnych tras narciarskich....że jest gdzieś głęboko we mnie i czas by się odezwał duch walki w niej.....by uwierzyła w siebie i że nie jest sama....

z myslami swoimi jest sama....zawsze tak się jest.....

Nie jesteś sama na pewno :D

I na pewno dasz sobie radę, wierzę w Ciebie, bo ze wszystkich Twoich postów bije olbrzymia siła :wink:

Moja firma od pół roku się w te i w tamte waha, wszyscy gdzieś podskórnie się spodziewamy, że w każdej chwili też możemy dostać taką informację - więc trochę Cię rozumiem. Trochę tylko, bo jeszcze decyzja nie zapadła - na razie tylko po pensjach mamy :-?

I odpuść szukanie od jutra - daj sobie szansę na normalne święta, one Ci dadzą siłę na szukanie i borykanie się z życiem :wink:

Stabilność finansowa... co to qrka jest? :o Bo ja już zapomniałam :wink:

I też da się przeżyć - wiem, mi łatwiej, bo dzieci niet, ale motywacja odpowiednio mniejsza :-?

W każdym razie na pewno samej Cię nie zostawię, a jak znam forum, to nie ja jedna - jeszcze będziesz miała nas dość :wink: A żalić się możesz dowoli, to po prostu pomaga, jak się wyrzuci z siebie uczucia...

kordzinka! taki sportowiec jak Ty nie poddaje się. no i Poznanioki to zacięte ludzie są, a już ci z Rataj to w ogóle...

jestem pewna, że będzie dobrze. po pierwszym szoku się otrząśniesz i zaciśniesz zęby - i za jakiś czas napiszesz tu "mam nową pracę".

życzę Ci tego i trzymam kciuki!

Kordzinka, bardzo mi przykro, ale wiem, że musi być dobrze... pamiętaj, że każde załamanie w życiu daje nam nowe szanse i otwiera przed nami nowe perspektywy. Teraz masz chwile zwątpienia, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!! Uwierz w to i do przodu!

Ściskam mocno!!

na poprawę humoru dziś zakupiłam...właściwie przed chwilą...

w H&Y

http://94.23.235.62/images/medium/2156.jpg

i uwaga są dziś po 9,50 przecena na 50%

a wczoraj w Jysk:

http://foto2.m.onet.pl/_m/1baa39ae8e41fc81523d366b57e9369e,10,19,0.jpg

mój dom będzie czerwony i słomkowy i góralski i prosty...nie lubię tych wyszukanych ozdób, wolę te proste..choć u innych podobają mi się np.św.w jednym kolorze co roku innym...albo salon na złoto...u nas tak się nie da...

tato przywiezie pierniki...dlatego ich nie licytuję bo tato jest toruńczykiem i my pierniki jemy właśnie tylko te toruńskie :wink: ....

zapaliłam już sobie światełka wczoraj i jak się "tu" należy ozdobiłam drzwi wejściowe wiankiem własnej roboty....tak sobie myślę szkoda ze nikt oprócz mnie i moich przyjaciół z za płotu nie będzie widział wianka ...chyba ze sarny i dziki z pola :wink: ...no ale przecież o to chodziło...po to się wybudowałam na pustkowiu.....