Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szkieletowy żab i od ścierniska do ogrodu...

Recommended Posts

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam

http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Gość coolibeer
"Przyleciałam" i doczytałam, że Tato z Torunia :o :o :o

my też 8) :lol: :lol:

buziaki zostawiam :D :D

A ja się tam urodziłam 8) :lol:

a ja kupiłem kunia z Torunia :) I pierniki jadłem no i w knajpie co się zowie Kredens też imprezowałem :)

Gosia już mnie nie kochasz? :(

zmobilizowana do wpisu:

KULIG FORUMOWY ...CZYLI JAK NICKI STAJĄ SIĘ REALNE

Do ostatniej chwili nie wiedziałam czy pojadę...żołądek ściśnięty aż do piątku do godziny 11 kiedy to okazało się zę torba i nartki, które spakowałam dzień wcześniej przedadzą się!!!!!...pora ruszać....

4 lata nie byłam w górach...a trafiłam na takie góry których zimowe oblicze kocham miłością totalną: mróz -20 i piękne, oszałamiające słońce...to nie Val Gardena( Toluś :wink: ) ale tym bardziej doceniam ,że góry przywitały mnie tak pięknie po tak długiej przerwie. Od razu napiszę tu o narciarskich mych towarzyszach...co mam napisać...że jesteście tak różni, że kochani...że bardzo Was polubiłam...że bedę jeszcze długo wspominać te kilka chwil na stoku podarowanych mi przez zbieg okoliczności...Baru: pełem podziw za eksta figurę po bliźniakach, poczucie humoru i narciarskie umiejetności...

Cooliberku jak napiszę bez komentarzy...to to będzie najlepszy komentarz.Labas-jaki świat mały, Ty ten najpiękniejszy masz u siebie za oknem-wspaniały widok...ach ach zazdraszczam :oops:

Wszytkich zapamiętam jako ludzi o bardzo otwartym spojrzeniu, wesołych, umiejących śmiać się z siebie...i z innych :wink:

juz pisałam kiedyś że dla mnie to forum to dość wyjątkowe zjawisko...w weekend przekonałam się jak się bawią ludzie którzy jeszcze parę godzin temu się nie znali...BAWIĄ SIĘ WSPANIALE...

byli moi ziomale z Opoliewa: tu prym wiodła szalona shel, która okazała sie gwiazdą parkietu :lol: też tańczyłam, ale nie ja jedna potwierdzę że nasz partner ( wszystkie miałyśmy tego samego) wykonywał tak skomplikowane figury, ze czasem musiałyśmy zejść do parteru, by mu dorównać-Tinek-masz mistrza!

Mzimu wraz z bardzo przystojnym mężem, przyjechała uduchowiona ale jak tylko męska połowa poszła spać wyszedł z niej prawdziwy demon hi hi hi ...nikt tak jak ona nie przygotował sie na zlot-forumowa koszulka była The BEST..mąż zresztą od razu skradł tą część mojego serca, która w górach zostaje cały rok, P. mam nadzieję ze kiedyś też obejrzę Europę z tego miejsca co ty 8) 8)

szefowa zamieszania stała prawie zawsze na posterunku..mówię prawię bo smoczyce też kiedyś odpoczywają....a kulig był dość męczący i dlatego trza było swe ciało na chwilę w pozycji horyzontalnej położyć-nie na długo...zregenerowana powróciła by świt przywitać w świetnej formie....w zakupionych koralch wyglądała cudownie...w zakupionych stringach-nie wiem nie widziałam..

Byli tacy którzy przyjechali całymi rodzinami...wzbudzając we mnie poczucie winy, ze ja sie bawię bez rodziny..i tu ucałowania dla tych którzy przyjechali z dzieckiem bez %-chociaż nie wiadomo nie dmuchał :wink: , i z dzieckiem którego nie dało się upilnować-dmuchała i prawda wyszła na jaw :wink:

CDN>>>>>>