secam 23.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SzJYsLCB-aI/AAAAAAAAEfw/4rs5bk-p-Zs/s400/%C5%BByczenia1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 24.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Życzę Wam, abyście w nadchodzące Święta zostali przygnieceni nadmiarem zdrówka, miłości, uśmiechu, pyszności, szczęścia a na Nowy Rok marzeń "spełnialności" i obyście potrafili te prezenty docenić Aga z rodzinką http://img69.imageshack.us/img69/649/swietatr3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://www.rotfl.com.pl/data/media/70/Szczesliwego_Nowego_Roku-06.gif Gdy Nowy Rok w życie wkracza to srebrna gwiazda blaski swoje roztacza. Niech świeci sobie na gwieździstym niebie i wszystkie życzenia spełnia dla Ciebie. Wszystkiego najlepszego życzy Bogusia z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 heloł! I co tam Pani u dworu słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 heloł! I co tam Pani u dworu słychać? re re qm qm Przerwa techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 "Przyleciałam" i doczytałam, że Tato z Torunia my też buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 "Przyleciałam" i doczytałam, że Tato z Torunia my też buziaki zostawiam A ja się tam urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 "Przyleciałam" i doczytałam, że Tato z Torunia my też buziaki zostawiam A ja się tam urodziłam ło matulu elektryczna no i serce moje rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 "Przyleciałam" i doczytałam, że Tato z Torunia my też buziaki zostawiam A ja się tam urodziłam a ja kupiłem kunia z Torunia I pierniki jadłem no i w knajpie co się zowie Kredens też imprezowałem Gosia już mnie nie kochasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Oj, o imprezowaniu w Toruniu to długo można by opowiadać Zaraz się okaże, ze tu więcej takich związanych (choć luźno) z Toruniem Ja mam tam Babcię i Dziadka, latem ich odwiedzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 27.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 "Przyleciałam" i doczytałam, że Tato z Torunia my też buziaki zostawiam A ja się tam urodziłam a ja kupiłem kunia z Torunia I pierniki jadłem no i w knajpie co się zowie Kredens też imprezowałem Gosia już mnie nie kochasz? jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 zmobilizowana do wpisu: KULIG FORUMOWY ...CZYLI JAK NICKI STAJĄ SIĘ REALNE Do ostatniej chwili nie wiedziałam czy pojadę...żołądek ściśnięty aż do piątku do godziny 11 kiedy to okazało się zę torba i nartki, które spakowałam dzień wcześniej przedadzą się!!!!!...pora ruszać.... 4 lata nie byłam w górach...a trafiłam na takie góry których zimowe oblicze kocham miłością totalną: mróz -20 i piękne, oszałamiające słońce...to nie Val Gardena( Toluś ) ale tym bardziej doceniam ,że góry przywitały mnie tak pięknie po tak długiej przerwie. Od razu napiszę tu o narciarskich mych towarzyszach...co mam napisać...że jesteście tak różni, że kochani...że bardzo Was polubiłam...że bedę jeszcze długo wspominać te kilka chwil na stoku podarowanych mi przez zbieg okoliczności...Baru: pełem podziw za eksta figurę po bliźniakach, poczucie humoru i narciarskie umiejetności... Cooliberku jak napiszę bez komentarzy...to to będzie najlepszy komentarz.Labas-jaki świat mały, Ty ten najpiękniejszy masz u siebie za oknem-wspaniały widok...ach ach zazdraszczam Wszytkich zapamiętam jako ludzi o bardzo otwartym spojrzeniu, wesołych, umiejących śmiać się z siebie...i z innych juz pisałam kiedyś że dla mnie to forum to dość wyjątkowe zjawisko...w weekend przekonałam się jak się bawią ludzie którzy jeszcze parę godzin temu się nie znali...BAWIĄ SIĘ WSPANIALE... byli moi ziomale z Opoliewa: tu prym wiodła szalona shel, która okazała sie gwiazdą parkietu też tańczyłam, ale nie ja jedna potwierdzę że nasz partner ( wszystkie miałyśmy tego samego) wykonywał tak skomplikowane figury, ze czasem musiałyśmy zejść do parteru, by mu dorównać-Tinek-masz mistrza! Mzimu wraz z bardzo przystojnym mężem, przyjechała uduchowiona ale jak tylko męska połowa poszła spać wyszedł z niej prawdziwy demon hi hi hi ...nikt tak jak ona nie przygotował sie na zlot-forumowa koszulka była The BEST..mąż zresztą od razu skradł tą część mojego serca, która w górach zostaje cały rok, P. mam nadzieję ze kiedyś też obejrzę Europę z tego miejsca co ty szefowa zamieszania stała prawie zawsze na posterunku..mówię prawię bo smoczyce też kiedyś odpoczywają....a kulig był dość męczący i dlatego trza było swe ciało na chwilę w pozycji horyzontalnej położyć-nie na długo...zregenerowana powróciła by świt przywitać w świetnej formie....w zakupionych koralch wyglądała cudownie...w zakupionych stringach-nie wiem nie widziałam.. Byli tacy którzy przyjechali całymi rodzinami...wzbudzając we mnie poczucie winy, ze ja sie bawię bez rodziny..i tu ucałowania dla tych którzy przyjechali z dzieckiem bez %-chociaż nie wiadomo nie dmuchał , i z dzieckiem którego nie dało się upilnować-dmuchała i prawda wyszła na jaw CDN>>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 my wszyscy: zimowo-kuligowo:http://lh5.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/S18aXwjGqWI/AAAAAAAAPI8/NX0R4HpJ_CU/s512/forum%20033.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 kobiety opanowały przystojniaka... przepraszamy P......ko,ale małż nie opierał sie ręcami i nogami-więc go wzięłyśmy-nie siłą http://lh6.ggpht.com/_N4UEj_YWCzQ/S1y0Jd9soeI/AAAAAAAAEYk/GFcoQleSzBU/s512/IMG_5062.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ..... eeeee...... cholera, przepraszam....... yyyyy..... chyba pomyliłem dzienniki .... Jeszcze raz przepraszam i już znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a dlaczego tak???? cieszę się bardzo z twoich odwiedzin........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A temu, że u Ciebie to same tuzy się wpisują, a ja szary bidulek . Bywałem tu wcześniej wiele razy, ale jakoś śmiałości nie miałem .... psuć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kordzinko, ależ Wam zazdroszczę, może tak następny zlot bliżej Wrocławia??? POPROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts