Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szkieletowy żab i od ścierniska do ogrodu...

Recommended Posts

Gość coolibeer
Tak tu jakoś ..... cicho ...... Ja .... to zasadniczo wolę ...... jak jest mniej cicho ..... niż tu jest teraz ....

Mnie się zdaje że kordzinie nasze towarzystwo się nie spodobało... I nic więcej nie napisze

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
Domownik forum :roll:

dziś będzie o Nas...społeczności,kt. się nie zna...przy-najmniej na początku...to dla mnie fenomen, działa na moją wyobraźnie bardziej niż miłość by GG lub mail...

na początku się czyta...zaglądam, podpatruję...miałam wrażenie że większość zna się od lat- nie mylę się są tacy którzy są TU od...od dawna :) ....podglądam dzienniki i galerię: są takie w których się wypoczywa, bo nie ma już kartonów, nie domalowanych ścian i "nieużywanego" pokoju-lubię tam zaglądać bo wiem ,że za kilka lat osiągnę tą harmonię...

są tacy ,którzy mają jeszcze ogólnobudowlaną masakrę, ale i tak opisują każde zmaganie z uśmiechem na twarzy, są wśród nas i ci których domy są poza moim zasięgiem i tacy, którzy wszystko robią sami by w końcu móc napisać takie zdanie, które tu kiedyś przeczytałam i złapało mnie za gardło i nawet dziś jak piszę to mnie ścisnęło"(...)...mieszkamy i od dziś wiemy że to już nie jest działka, nie jedziemy na budowę, to jest nasz dom, wracamy do domu"

potem zdałam sobie sprawę,że są takie działy jak kawiarnia, lub pogaduchy, takie by powiedzieć co się zdarzyło nam dziś, tu i teraz...lubię je...bo spełniają naszą potrzebę podzielenia się naszym życiem z innymi...

społeczność, kt.potrafi coś zrobić dla innych, to już jest bardzo dużo...patrzę a pod swoimi skrzydłami mamy dzieci z...ach lepiej nie mówić...z problemiami...staramy się małym wkładem umilić im rzeczywistość....

są wśród nas tacy którzy czekali na cud narodzin wraz z forumowiczami, i tacy, którzy tu podejmowali trudne życiowe decyzję, jest też grono, które wspieramy w walce o ....ŻYCIE( Franiu wysyłam fluidy...)...

potem patrzę WY się spotykacie, w dużym gronie, w mniejszych grupach, przy grillu, kolacjach, piwku...niesamowite...

jestem od dziś DOMOWNIKIEM FORUM....i mi z tym dobrze, mam nowych znajomych, niektórych się boję( groźnie piszą) do niektórych mam zadziwiającą jak dla mnie słabość...coś niewytłumaczalnego: jak przez ekran można czuć ciepło... :roll: \ z niektórymi dyskutuję bo ja baba nieustępliwa jestem,

ale wszystkich kt. w mirę merytorycznie się wypowiadają bardzo cenię( szczególnie fachowców)..teraz już prosta droga na ....OLimp :oops:

wczoraj ten wirtualny świat stał się realny:

DZIĘKUJĘ ZA PRZEPYSZNY PORANNY PODARUNEK :) chyba wiem komu dziękuję...ciasta podesłane cichaczem do przedszkolnej półki sprawiły mi tak ogromną radość...kurcze komuś się chciało zapakować, napisać karteczkę i dać..mi... obcej koleżance z forum.... :roll: zdziwiona i zadowolona...

wiem wiem...stary wpis...a ja nowa...zupełnie nowa;) dzisiaj założyłam swój dziennik...i chyba właśnie z takich powodów o jakich tak pięknie napisałaś..

wzruszyłam sie...a najbardziej tą wzmianką o chorych dzieciach...ciepłych ludziach i pomocy...

znam to ...

chyba tu zostanę na dłużej:)

• 2 months później...