Gość coolibeer 09.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tak tu jakoś ..... cicho ...... Ja .... to zasadniczo wolę ...... jak jest mniej cicho ..... niż tu jest teraz .... Mnie się zdaje że kordzinie nasze towarzystwo się nie spodobało... I nic więcej nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Bardzo, bardzo, najbardziej na świecie TĘSKNIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gdy świat się wiosną opromienia, Wielkanocne ślę Tobie życzeniaNiech Pan Jezus zmartwychwstały ma w opiece dom Wasz cały Wesołego ALLELUJA!!! http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wielu radosnych i niepowtarzalnych chwil na Święta Wielkanocne,serdecznych spotkań rodzinnych przy świątecznym stole,przyjaznych rozmów, miłych gestów i wszelkiej pomyślności życzy...Alunek http://buhh.pl/kartki/7/88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Z upoważnienia kordziny pozdrawiam wszystkich tu zaglądających i dziękuję w jej imieniu za życzenia Kordzina obiecała, że niedługo się pojawi osobiście przepraszać za tak długą nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tak tak..... czekamy. Czekaaaamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Oj będziemy rozliczać kordzinkę z tak długiej nieobecności http://emotka.pl/emotikony/emocje/144.gif ale czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Khem khem.... to może w majowy weekend ... coś nam kapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Kordzina i co u Ciebie? Dołączam do grona czekających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Wróć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ..... a to echo grało. Czasem jeszcze miewam przebłyski nadziei ..... ale to czasem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Tomek, musimy jej nalocik zrobić i do pionu postawić Co za smarkula :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.07.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Tomek, musimy jej nalocik zrobić i do pionu postawić Co za smarkula :p:p Jak przyjedziesz, wybierzemy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 31.07.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Domownik forum dziś będzie o Nas...społeczności,kt. się nie zna...przy-najmniej na początku...to dla mnie fenomen, działa na moją wyobraźnie bardziej niż miłość by GG lub mail... na początku się czyta...zaglądam, podpatruję...miałam wrażenie że większość zna się od lat- nie mylę się są tacy którzy są TU od...od dawna ....podglądam dzienniki i galerię: są takie w których się wypoczywa, bo nie ma już kartonów, nie domalowanych ścian i "nieużywanego" pokoju-lubię tam zaglądać bo wiem ,że za kilka lat osiągnę tą harmonię... są tacy ,którzy mają jeszcze ogólnobudowlaną masakrę, ale i tak opisują każde zmaganie z uśmiechem na twarzy, są wśród nas i ci których domy są poza moim zasięgiem i tacy, którzy wszystko robią sami by w końcu móc napisać takie zdanie, które tu kiedyś przeczytałam i złapało mnie za gardło i nawet dziś jak piszę to mnie ścisnęło"(...)...mieszkamy i od dziś wiemy że to już nie jest działka, nie jedziemy na budowę, to jest nasz dom, wracamy do domu" potem zdałam sobie sprawę,że są takie działy jak kawiarnia, lub pogaduchy, takie by powiedzieć co się zdarzyło nam dziś, tu i teraz...lubię je...bo spełniają naszą potrzebę podzielenia się naszym życiem z innymi... społeczność, kt.potrafi coś zrobić dla innych, to już jest bardzo dużo...patrzę a pod swoimi skrzydłami mamy dzieci z...ach lepiej nie mówić...z problemiami...staramy się małym wkładem umilić im rzeczywistość.... są wśród nas tacy którzy czekali na cud narodzin wraz z forumowiczami, i tacy, którzy tu podejmowali trudne życiowe decyzję, jest też grono, które wspieramy w walce o ....ŻYCIE( Franiu wysyłam fluidy...)... potem patrzę WY się spotykacie, w dużym gronie, w mniejszych grupach, przy grillu, kolacjach, piwku...niesamowite... jestem od dziś DOMOWNIKIEM FORUM....i mi z tym dobrze, mam nowych znajomych, niektórych się boję( groźnie piszą) do niektórych mam zadziwiającą jak dla mnie słabość...coś niewytłumaczalnego: jak przez ekran można czuć ciepło... \ z niektórymi dyskutuję bo ja baba nieustępliwa jestem, ale wszystkich kt. w mirę merytorycznie się wypowiadają bardzo cenię( szczególnie fachowców)..teraz już prosta droga na ....OLimp wczoraj ten wirtualny świat stał się realny: DZIĘKUJĘ ZA PRZEPYSZNY PORANNY PODARUNEK chyba wiem komu dziękuję...ciasta podesłane cichaczem do przedszkolnej półki sprawiły mi tak ogromną radość...kurcze komuś się chciało zapakować, napisać karteczkę i dać..mi... obcej koleżance z forum.... zdziwiona i zadowolona... wiem wiem...stary wpis...a ja nowa...zupełnie nowa;) dzisiaj założyłam swój dziennik...i chyba właśnie z takich powodów o jakich tak pięknie napisałaś.. wzruszyłam sie...a najbardziej tą wzmianką o chorych dzieciach...ciepłych ludziach i pomocy... znam to ... chyba tu zostanę na dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Aniahubi, Ty chyba masz jakieś konszachta z Kordziną? zajrzy do nas jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.10.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 No, mam konszachty Raczej nie zajrzy. Tzn powiedziała, że nie wróci już na forum, ale ..... nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 szkoda, bo ja z nią trochę o pływaniu chciałam pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.10.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 No, mam konszachty Raczej nie zajrzy. Tzn powiedziała, że nie wróci już na forum, ale ..... nigdy nic nie wiadomo. Ale dlaczego, dlaczego, dlaczego? :cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kama, jak bardzo ci zależy, to daj mi swoje namiary na priv to jej przekażę. Nelciu, ona wtedy siedziała na forum tylko w pracy, a teraz w pracy pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts