Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szkieletowy żab i od ścierniska do ogrodu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prawdziwie męska pasja :D Imponuje mi.

Wrzosy na parapecie śliczne.

A spiżarnia i garderoba to faktycznie najlepsze przyjaciółki kobiety :D

Kordzina, dzięki za wspomnienia babcinego domu, duża buźka ode mnie.

wiesz też o tym pomyślałam.... :oops: ale to fajne ludziska i do nich podobne zże zajrzeli do Alimi decor...

a to jest na razie jedyna rzecz z tego sklepu i bardzo ją lubię......

podobają mi się jescze tego typu zawieszki do łazienki, ale pewnie są drogie wi ęc zatrzymam się na serii molger by IKEA...

idę do coebie....a co ty taka dziś wredna lampę sobie kupiłaś i nie jesteś zadowolona...????

Ale ładnie u ciebie :D

Wrzosy pięknie się prezentują, i ten wieszaczek - fantastyczny (zwłaszcza że ja fanką czekolady jestem) :D

Czekam na więcej zdjęć :wink:

Morze - rewelacja, ciągnie mnie....

A tak trochę z innej beczki: pływacie z dzieciakami gdzieś tu w okolicy, na Turawie na przykład? My byśmy chętnie popływali, ale nie wiemy nawet skąd jakąś łódkę można by wypożyczyć...

Kama ja bym chciała fotki pokazywać :oops: ale co mam pokazać...bajzel total w pokoju małych zbójów :evil: ...ile razy bym nie sprzątała i tak jest bałagan..., kuchnię -prowizorkę- no postarał się \\\TŻ żebyśmy jakoś do marca wytrzymali, ale wiesz nie fajnie się pokazuje coś co nie jest dla ciebie fajne. :roll: i tak właściwie to każde pomieszczenie...wiem z każdym dniem mamy więcej, ostatnio TŻ zrobił szafę w wiatrołapie- no pokazałabym ale obok stoi siedzisko z rozmontowanego narożnika kuchennego co by można było rano buty normalnie założyć....

a tak się tłumaczę...ja chyba wolę pisać...zdjęcia też lubię ale jak nie mam ładnych :( ...a to galeria jest...tak to jest jak się zakłada a potem myśli..., muszę uzbroić się w cierpliwość i tyle.... :roll:

wreszcie widzę efekt antycznej bejcy :wink: fajna ta spizarnia , taka duza - moja w skali mikro :evil: ale dobre i to :wink:

garderoby zazdroszcze.....ja mam na samej gorze cos jak garderpobe ale tylko na takie sezonowe rzeczy i wiem ze to jest naprawde super rozwiazanie...mialam miec garderobe w sypialni ale ... zmienila się koncepcja 8)

powiedz z jak bedziesz myla to okno na klatce schodowej ?? bo ono chyba bardzo wysoko jest :-?

Betib... :oops: nie będę myła :roll: jest wysoko...ty to masz sprawne oko... :wink:

ja wiem że to nie tak pięknie jak u ciebie ale będzie ładnie-jak będzie efekt końcowy...dzięki za odwiedziny...jak powiem że to dla mnie zaszczyt to będzie że lizus jestem...

zaszczyt ? :lol: zwariowalas ? :roll: ja chetnie zagladam, ale nie zawsze się wpisuje ..brak czasu :wink:

no kurde troche bedzie problem z tym oknem....bo wiem z doswiadczenia ze na takie okna chetnie sraja ptaki :wink: 8) a co do wystroju to wyluzuj.......to dopiero poczatki a one sa trude !ja od marca mieszkam a dopiero teraz mam szafe w przedpokoju,noi dwoch mi jeszcze brakuje 8) co zrobic takie zycie :wink:

Domownik forum :roll:

dziś będzie o Nas...społeczności,kt. się nie zna...przy-najmniej na początku...to dla mnie fenomen, działa na moją wyobraźnie bardziej niż miłość by GG lub mail...

na początku się czyta...zaglądam, podpatruję...miałam wrażenie że większość zna się od lat- nie mylę się są tacy którzy są TU od...od dawna :) ....podglądam dzienniki i galerię: są takie w których się wypoczywa, bo nie ma już kartonów, nie domalowanych ścian i "nieużywanego" pokoju-lubię tam zaglądać bo wiem ,że za kilka lat osiągnę tą harmonię...

są tacy ,którzy mają jeszcze ogólnobudowlaną masakrę, ale i tak opisują każde zmaganie z uśmiechem na twarzy, są wśród nas i ci których domy są poza moim zasięgiem i tacy, którzy wszystko robią sami by w końcu móc napisać takie zdanie, które tu kiedyś przeczytałam i złapało mnie za gardło i nawet dziś jak piszę to mnie ścisnęło"(...)...mieszkamy i od dziś wiemy że to już nie jest działka, nie jedziemy na budowę, to jest nasz dom, wracamy do domu"

potem zdałam sobie sprawę,że są takie działy jak kawiarnia, lub pogaduchy, takie by powiedzieć co się zdarzyło nam dziś, tu i teraz...lubię je...bo spełniają naszą potrzebę podzielenia się naszym życiem z innymi...

społeczność, kt.potrafi coś zrobić dla innych, to już jest bardzo dużo...patrzę a pod swoimi skrzydłami mamy dzieci z...ach lepiej nie mówić...z problemiami...staramy się małym wkładem umilić im rzeczywistość....

są wśród nas tacy którzy czekali na cud narodzin wraz z forumowiczami, i tacy, którzy tu podejmowali trudne życiowe decyzję, jest też grono, które wspieramy w walce o ....ŻYCIE( Franiu wysyłam fluidy...)...

potem patrzę WY się spotykacie, w dużym gronie, w mniejszych grupach, przy grillu, kolacjach, piwku...niesamowite...

jestem od dziś DOMOWNIKIEM FORUM....i mi z tym dobrze, mam nowych znajomych, niektórych się boję( groźnie piszą) do niektórych mam zadziwiającą jak dla mnie słabość...coś niewytłumaczalnego: jak przez ekran można czuć ciepło... :roll: \ z niektórymi dyskutuję bo ja baba nieustępliwa jestem,

ale wszystkich kt. w mirę merytorycznie się wypowiadają bardzo cenię( szczególnie fachowców)..teraz już prosta droga na ....OLimp :oops:

wczoraj ten wirtualny świat stał się realny:

DZIĘKUJĘ ZA PRZEPYSZNY PORANNY PODARUNEK :) chyba wiem komu dziękuję...ciasta podesłane cichaczem do przedszkolnej półki sprawiły mi tak ogromną radość...kurcze komuś się chciało zapakować, napisać karteczkę i dać..mi... obcej koleżance z forum.... :roll: zdziwiona i zadowolona...

Kordzinko, pięknie to napisałaś............................................................................ dawno nie płakała, a teraz się poryczałam i po cichaczu poszłam do łazienki powycierać łzy i wysiąkać noś ( po cichaczu, żeby Michał nie pomyślał, że to przez niego płaczę , bo przytulaniu nie będzie końca :) :) ) :wink:

Kordzina, ty to potrafisz napisać, aż ciarki przechodzą :D

W sumie to czuję tak jak ty, ładnie to ujęłaś.

No i witaj w gronie domowników :lol:

Słoneczniki na przegonienie chmur

:wink:

http://www.agrafik.pl/img/kalendarze/trojdzielne/mini/sloneczniki.jpg

i szampan oczywiście

http://i.pinger.pl/pgr421/f251fa1c0022fff84a1efa4c/szampan_22_406.jpg

Kordzina, ja to muszę Ciebie kiedyś osobiście wyściskać.

Chcesz czy nie, jesteśmy umówione :wink:

Kwiaty dla DOMOWNICZKI FORUM :D

http://syrenkaaa.republika.pl/sliczna___.jpg