monah 15.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 mali żeglarze - słodziaki a garderoby to Ci zazdroszczę... nerkę bym oddała za garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Prawdziwie męska pasja Imponuje mi. Wrzosy na parapecie śliczne. A spiżarnia i garderoba to faktycznie najlepsze przyjaciółki kobiety Kordzina, dzięki za wspomnienia babcinego domu, duża buźka ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 15.10.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cudne zdjęcia te z morzem.Skąd masz śliczny wieszaczek z gorąca czekoladą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 15.10.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dostałam od znajomych...na parapetówkę ..był w pięknej torebce z Almi Decor..więc pewnie z tego fajnego...ale okropnie drogiego sklepu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 15.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dostałam od znajomych...na parapetówkę ..był w pięknej torebce z Almi Decor..więc pewnie z tego fajnego...ale okropnie drogiego sklepu są hehehe,albo tylko włożyli do takiej torebki;)żartuję,dzisiaj jestem wredna,że bez kija nie podchodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 15.10.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 wiesz też o tym pomyślałam.... ale to fajne ludziska i do nich podobne zże zajrzeli do Alimi decor... a to jest na razie jedyna rzecz z tego sklepu i bardzo ją lubię...... podobają mi się jescze tego typu zawieszki do łazienki, ale pewnie są drogie wi ęc zatrzymam się na serii molger by IKEA... idę do coebie....a co ty taka dziś wredna lampę sobie kupiłaś i nie jesteś zadowolona...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.10.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kordzinko, pięknie napisałaś wspomnienia z Babcinej kuchni. Czytam je po raz kolejny i wciąż się wzruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 15.10.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Słoneczko..trochę mnie zawstydziłaś... to po Tacie takie mam pisanie....bo ta moja rodzinka artystyczna jest a nie inżynieryjna...właśnie dlatego TŻ to inżynier, bo artysta jest fajny ale bardzo obce mu są tematy budowlane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ale ładnie u ciebie Wrzosy pięknie się prezentują, i ten wieszaczek - fantastyczny (zwłaszcza że ja fanką czekolady jestem) Czekam na więcej zdjęć Morze - rewelacja, ciągnie mnie.... A tak trochę z innej beczki: pływacie z dzieciakami gdzieś tu w okolicy, na Turawie na przykład? My byśmy chętnie popływali, ale nie wiemy nawet skąd jakąś łódkę można by wypożyczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Historia o Babci przepiękna, aż mi tak jakoś wilgotno w okolicy oczu, uwielbiam czytać Twój dziennik Kordzina, i oglądać zdjęcia nadrobisz skoro mąż wraca? fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.10.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kama ja bym chciała fotki pokazywać ale co mam pokazać...bajzel total w pokoju małych zbójów ...ile razy bym nie sprzątała i tak jest bałagan..., kuchnię -prowizorkę- no postarał się \\\TŻ żebyśmy jakoś do marca wytrzymali, ale wiesz nie fajnie się pokazuje coś co nie jest dla ciebie fajne. i tak właściwie to każde pomieszczenie...wiem z każdym dniem mamy więcej, ostatnio TŻ zrobił szafę w wiatrołapie- no pokazałabym ale obok stoi siedzisko z rozmontowanego narożnika kuchennego co by można było rano buty normalnie założyć.... a tak się tłumaczę...ja chyba wolę pisać...zdjęcia też lubię ale jak nie mam ładnych ...a to galeria jest...tak to jest jak się zakłada a potem myśli..., muszę uzbroić się w cierpliwość i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 21.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 wreszcie widzę efekt antycznej bejcy fajna ta spizarnia , taka duza - moja w skali mikro ale dobre i to garderoby zazdroszcze.....ja mam na samej gorze cos jak garderpobe ale tylko na takie sezonowe rzeczy i wiem ze to jest naprawde super rozwiazanie...mialam miec garderobe w sypialni ale ... zmienila się koncepcja powiedz z jak bedziesz myla to okno na klatce schodowej ?? bo ono chyba bardzo wysoko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.10.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Betib... nie będę myła jest wysoko...ty to masz sprawne oko... ja wiem że to nie tak pięknie jak u ciebie ale będzie ładnie-jak będzie efekt końcowy...dzięki za odwiedziny...jak powiem że to dla mnie zaszczyt to będzie że lizus jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 21.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Betib... nie będę myła jest wysoko...ty to masz sprawne oko... ja wiem że to nie tak pięknie jak u ciebie ale będzie ładnie-jak będzie efekt końcowy...dzięki za odwiedziny...jak powiem że to dla mnie zaszczyt to będzie że lizus jestem... zaszczyt ? zwariowalas ? ja chetnie zagladam, ale nie zawsze się wpisuje ..brak czasu no kurde troche bedzie problem z tym oknem....bo wiem z doswiadczenia ze na takie okna chetnie sraja ptaki a co do wystroju to wyluzuj.......to dopiero poczatki a one sa trude !ja od marca mieszkam a dopiero teraz mam szafe w przedpokoju,noi dwoch mi jeszcze brakuje co zrobic takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafwiol 21.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 mam pytanko odnośnie poddasza. jaki kładliście ocieplenie i konstrukcje pod blazerie na skosach. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.10.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 robili górale.... wszystko wełna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.10.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Domownik forum dziś będzie o Nas...społeczności,kt. się nie zna...przy-najmniej na początku...to dla mnie fenomen, działa na moją wyobraźnie bardziej niż miłość by GG lub mail... na początku się czyta...zaglądam, podpatruję...miałam wrażenie że większość zna się od lat- nie mylę się są tacy którzy są TU od...od dawna ....podglądam dzienniki i galerię: są takie w których się wypoczywa, bo nie ma już kartonów, nie domalowanych ścian i "nieużywanego" pokoju-lubię tam zaglądać bo wiem ,że za kilka lat osiągnę tą harmonię... są tacy ,którzy mają jeszcze ogólnobudowlaną masakrę, ale i tak opisują każde zmaganie z uśmiechem na twarzy, są wśród nas i ci których domy są poza moim zasięgiem i tacy, którzy wszystko robią sami by w końcu móc napisać takie zdanie, które tu kiedyś przeczytałam i złapało mnie za gardło i nawet dziś jak piszę to mnie ścisnęło"(...)...mieszkamy i od dziś wiemy że to już nie jest działka, nie jedziemy na budowę, to jest nasz dom, wracamy do domu" potem zdałam sobie sprawę,że są takie działy jak kawiarnia, lub pogaduchy, takie by powiedzieć co się zdarzyło nam dziś, tu i teraz...lubię je...bo spełniają naszą potrzebę podzielenia się naszym życiem z innymi... społeczność, kt.potrafi coś zrobić dla innych, to już jest bardzo dużo...patrzę a pod swoimi skrzydłami mamy dzieci z...ach lepiej nie mówić...z problemiami...staramy się małym wkładem umilić im rzeczywistość.... są wśród nas tacy którzy czekali na cud narodzin wraz z forumowiczami, i tacy, którzy tu podejmowali trudne życiowe decyzję, jest też grono, które wspieramy w walce o ....ŻYCIE( Franiu wysyłam fluidy...)... potem patrzę WY się spotykacie, w dużym gronie, w mniejszych grupach, przy grillu, kolacjach, piwku...niesamowite... jestem od dziś DOMOWNIKIEM FORUM....i mi z tym dobrze, mam nowych znajomych, niektórych się boję( groźnie piszą) do niektórych mam zadziwiającą jak dla mnie słabość...coś niewytłumaczalnego: jak przez ekran można czuć ciepło... \ z niektórymi dyskutuję bo ja baba nieustępliwa jestem, ale wszystkich kt. w mirę merytorycznie się wypowiadają bardzo cenię( szczególnie fachowców)..teraz już prosta droga na ....OLimp wczoraj ten wirtualny świat stał się realny: DZIĘKUJĘ ZA PRZEPYSZNY PORANNY PODARUNEK chyba wiem komu dziękuję...ciasta podesłane cichaczem do przedszkolnej półki sprawiły mi tak ogromną radość...kurcze komuś się chciało zapakować, napisać karteczkę i dać..mi... obcej koleżance z forum.... zdziwiona i zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kordzinko, pięknie to napisałaś............................................................................ dawno nie płakała, a teraz się poryczałam i po cichaczu poszłam do łazienki powycierać łzy i wysiąkać noś ( po cichaczu, żeby Michał nie pomyślał, że to przez niego płaczę , bo przytulaniu nie będzie końca :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kordzina, ty to potrafisz napisać, aż ciarki przechodzą W sumie to czuję tak jak ty, ładnie to ujęłaś. No i witaj w gronie domowników Słoneczniki na przegonienie chmur http://www.agrafik.pl/img/kalendarze/trojdzielne/mini/sloneczniki.jpg i szampan oczywiście http://i.pinger.pl/pgr421/f251fa1c0022fff84a1efa4c/szampan_22_406.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kordzina, ja to muszę Ciebie kiedyś osobiście wyściskać. Chcesz czy nie, jesteśmy umówione Kwiaty dla DOMOWNICZKI FORUM http://syrenkaaa.republika.pl/sliczna___.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts