Humbaak 17.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kto się pisze na własne /finansowane przez nas/ wydanie zbiorowego tomiku wierszy?Im nas więcej tym mniej trzeba będzie się dorzucić ja jestem gotów kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 17.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ha! Ja się mogę zająć składem - 4 rok Edytorstwa; a mój prawie małż może zrobić oprawę graficzną Mam też wujka drukarza więc jak coś to może będzie rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A jakie to maja byc wiersze?? Pewien dziwny chlopczyk wciaz o Tobie marzy.Serduszko miloscia tylko Ciebie darzyLecz smutno mu czasem bo chociaz ma CiebieGwiazdki swej samotnie wciaz szuka na niebie.Marzy wciaz i teskni, zapomniec nie moze.Na milosc Twa czeka od dawna w pokorze.Pragnie zyc dla Ciebie i byc tylko z Toba.Chce sprawic bys byla ta druga polowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) ....................... Edytowane 21 Maja 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 To co z tym wspolnym tomikiem?? Ja jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 13.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wiersze powinny być tematyczno-instruktażowe np. "Oda do wbijania gwoździ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 29.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 O gwoździu wspaniały model z ciebie doskonały wbijać będziesz się z rozkoszą gdy cię ręce moje uniosą i z impetem pragnienia wielkiego w desce osadzą mocą młota mego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 O gwoździu wspaniały model z ciebie doskonały wbijać będziesz się z rozkoszą gdy cię ręce moje uniosą i z impetem pragnienia wielkiego w desce osadzą mocą młota mego cudne moge ukraść do komentów ,jednego takiego ocynkowanego ? plisssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja dla tomika...dam wszystko...choć fraza umyka...lecz słowo jak pustak z betonuodezwie się twardoi z mocą dzwonupofrunie jak tony... ładunkui nie sądź, że bez litra trunkudasz radę rozpocząć... budowę... te myśli są nie całkiem nowelecz prawdy podają życiowe:nieważne twoje staranie,tak było, jest i zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 30.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 O gwoździu wspaniały model z ciebie doskonały wbijać będziesz się z rozkoszą gdy cię ręce moje uniosą i z impetem pragnienia wielkiego w desce osadzą mocą młota mego cudne moge ukraść do komentów ,jednego takiego ocynkowanego ? plisssssssssss bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 06.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Welno mineralna ales ty nie fajna Gryziez mnie za szyje, nawet jak sie myje. Wpadasz nam we wlosy, draznisz nasze nosy. Lecz i tak cie upchne, nawet jesli spuchne. I bede szczesliwy bom na kase chciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 27.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Welno mineralna ales ty nie fajna Gryziez mnie za szyje, nawet jak sie myje. Wpadasz nam we wlosy, draznisz nasze nosy. Lecz i tak cie upchne, nawet jesli spuchne. I bede szczesliwy bom na kase chciwy to jest zaje@#$%^&^&&^%fajne. (właśnie skończyłam upychać wełnę na poddaszu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 29.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 My upychamy ja naokraglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts