SandraP 18.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam! Moi teściowie mają 1hektar ziemi. Chcą przepisać nam kawałek tzn. działkę pod budowę domu. Nie mamy zielonego pojęcia jak się za to wziąć? Od czego zacząć? Teren ma prawo do zabudowy. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 18.07.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Najpierw poszukaj sobie geodety, on zrobi wstępny projekt podziału działki, który odda do zatwierdzenia w gminie. Generalnie geodeta powinien Ci powiedzieć co i jak. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samurayy 18.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co geodeta ?? ja narazie sie dowiedziałem ze trzeba wypis z ksiag wieczystych i wypis z wydziału gruntu o tej dzialce i do naotariusza a potem to sie zobaczy co i jak dalej .bo tez mam dostac od tescia 14 arów na budowe "mojego wymarzonego domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 18.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Bo teściowie koleżanki Sandry nie chcą jej przepisać całego 1 hektara tylko kawałek i dlatego najpierw trzeba ten kawałek wydzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts