Kasiorek 18.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 kochani, mam spotkanie w poniedziałek w Olsztynie i chcę pobyt przedłuzyć do 3 dni. Tzn chcę wyjechać jutro w niedzielę i powrót we wtorek. Gdzie mogę spędzić wypoczynkowo- relaksująco z rodzinką ten czas ( poza spotkaniem oczywiście myslałam o SPA ireny Eris ale może znacie coś ciekawego. Sprawa trochę pilna )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Zależy na jakim wypoczynku Ci zależy .Ja znam Mazury od strony wody ,od dawna z rodziną żeglujemy i taki wypoczynek polecałabym Ci najbardziej. Ale masz za malo czasu ,aby się wciągnąć ,choć serdecznie namawiam ,to proponuję Gołębiewski w Mikołajkach.Chyba każdy tam znajdzie coś dla siebie ,a i w porcie zawsze można posluchać szantów.My jeszcze odwiedzamy zawsze knajpkę Malajkata i jego klimatyczne kino,żywcem wzięte z lat 70 tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 (...) ,choć serdecznie namawiam ,to proponuję Gołębiewski w Mikołajkach.Chyba każdy tam znajdzie coś dla siebie ,a i w porcie zawsze można posluchać szantów.(...) Bedę tam na początki sierpnia. Szukam sensu; mam nadzieję, że znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.07.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 (...) ,choć serdecznie namawiam ,to proponuję Gołębiewski w Mikołajkach.Chyba każdy tam znajdzie coś dla siebie ,a i w porcie zawsze można posluchać szantów.(...) Bedę tam na początki sierpnia. Szukam sensu; mam nadzieję, że znajdę Jak będziesz szukał z uwagą ,to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts