e-mól 18.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 macie tak zgrane rozmiary płytek żeby to do siebie pasowało?wybrałąm sobie płytki ale rozmiary nie pasują i może to jednak nie jest taki duży problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 W zasadzie fajnie jak są zgrane, ale co zrobić jak z tej samej kolekcji płytki podłogowe są 45 x 45 a ścienne 30 na 60 ? Nie mam pojęcia jaką miał wizję ich twórca ale najwyraźniej fugi nie miały być wzajemnie kompatybilne. Jeśli Cię brak zgrania razi to ich nie bierz bo potem będziesz zła na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 zawsze można ułozyc w karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Chyba większość kolekcji ma płytki ścienne prostokątne, a podłogowe kwadratowe. Nie da sie zgrać fugi. Poza tym teraz na ścianie niektóre płytki kładzie się w pionie zaraz obok w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 19.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Też mnie to martwi. Chcę połozyć w lazience organzę opoczna i za nic w swiecie nie wiem, jak zgrac fugi na scianie z tymi na podlodze, tym bardziej, ze wymyslilam sobie że te podlogowe niejako przejda na ścianę (tylko juz w innym rozmiarze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 19.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Aby zgrac fugi sciany z podloga , najprosciej jest polozyc najpierw podloge a pozniej do niej sciane .Zeby jednak wyszlo ladnie i nie bylo zaskoczenia w trakcie kladzenia plytek , warto zatrudnic projektanta wnetrz .Nalezy rowniez pamietac , ze przy b. popularnym aktualnie formacie plytek 30/60 , minimalna spoina na ogrzewaniu podlogowym wynosi 2,5mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts