dizzeeRascal 13.08.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zapiankowalem wczoraj ,pianka juz raczej zdazyla wyschnac i tak sie zlozylo ze zaczelo padac wiec mozna bylo przetestowac od razu ,niestety dalej to samo ,puka tak samo.Te parapety sa zrobione ze zwyklej blachy ,cienkiej ,moze wlasnie dlatego to tak slychac.Kapie gdzies na sam koniec parapetu ktory wlasciwie wisi w powietrzu ,bo tak jest daleko wysuniety ten parapet i to jeszcze bardziej slychac.Chyba wymiana na parapety PCV bedzie konieczna kwestia tylko czy mozna to zrobic samemu czy lepiej to powierzyc jakiejs firmie.Same parapety PCV chyba nie sa takie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 13.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ...no to może jeszcze spróbuj tym tropem : http://www.autohifi.pl/forum/thread.php?id_message=128&AptusForumSID=acb2aa94aa6eb98c0c330eeb93822704 Kupuję to pod nazwą "płyta Kellera" w sklepie z mat. lakierniczymi , kosztuje toto pare zyli ,a nóż (od spodu rzecz jasna i nawet podwójnie można) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 13.08.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a mozesz dac jakiegos linka jak to wyglada bo widze tylko forum po odpaleniu twojego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 13.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Podałem Ci trop , chcesz "gotowca" ? Służę uprzejmie , oto wyczerpujący link (w Twoim mieście ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 13.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 to jest mata wugłuszająca, bitumiczna. Inni producenci to BOLL, APP. Mozna kupic w kazdym sklepie chemicznym. Jezeli zajrzysz pod zlew to tam masz taką samą przyklejoną ( o ile masz blaszany zlew ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 13.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No i dobra i co ja mam to przylepic niby pod parapet,przeciez to sie mija z celem ,to ja juz wole wymienic caly parapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts