Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mloda suczka poszukuje domu

orfelis

Recommended Posts

Witam.

Szukam domu dla slicznej, mlodej suki. Pies "przyplatal" sie do nas 3 dni temu. Jest to mieszaniec z owczarkiem niemieckim dlugowlosym. Mozliwe ze nie ma jeszcze roku. Jest sliczna,, nie przejawia za grosz agresji, ma swietny kontakt z moim synem. Jest bardzo przyjazna, daje brac sie na rece. (czasami inaczej nie damy rady wyjechac z domu ) Pies waruje mi pod brama. Chetnie bym ja wziela, tylko ze jestemw Polsce na wakacjach do konca sierpnia i nie mam mozliwosci zabrania jej ze soba :(

"znam sie na psach" tzn. wiem ze ten pies jest dobrym psem i dla wlasciciela bedzie sama radoscia. Mialam psa znajde, mialam tez suke ze schroniska i jednego psa ktorego "uratowalam" od wiecznego lancucha. I za kazdym razem pies trafial mi sie bardzo przyjazny.

Prosze o pomoc w sensie rozpowszechnienia tej wiadomosci. Mam bardzo slaby internet. Mieszkam kolo Janowa ( Czestochowa)

Prosze tez o rade co zrobic? Czy ja odwiezc do schroniska ??

Z gory dziekuje za pomoc.

Z racji mojego wolnego neta mam pytanie, czy ktos moglby mi pomoc zamiescic zdjecie psa. Wyslalabym je meilem, a pozniej mozna to zdjecie tu podczepic. Bardzo prosze o pomoc.