orfelis 19.07.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam. Szukam domu dla slicznej, mlodej suki. Pies "przyplatal" sie do nas 3 dni temu. Jest to mieszaniec z owczarkiem niemieckim dlugowlosym. Mozliwe ze nie ma jeszcze roku. Jest sliczna,, nie przejawia za grosz agresji, ma swietny kontakt z moim synem. Jest bardzo przyjazna, daje brac sie na rece. (czasami inaczej nie damy rady wyjechac z domu ) Pies waruje mi pod brama. Chetnie bym ja wziela, tylko ze jestemw Polsce na wakacjach do konca sierpnia i nie mam mozliwosci zabrania jej ze soba "znam sie na psach" tzn. wiem ze ten pies jest dobrym psem i dla wlasciciela bedzie sama radoscia. Mialam psa znajde, mialam tez suke ze schroniska i jednego psa ktorego "uratowalam" od wiecznego lancucha. I za kazdym razem pies trafial mi sie bardzo przyjazny. Prosze o pomoc w sensie rozpowszechnienia tej wiadomosci. Mam bardzo slaby internet. Mieszkam kolo Janowa ( Czestochowa) Prosze tez o rade co zrobic? Czy ja odwiezc do schroniska ?? Z gory dziekuje za pomoc. Z racji mojego wolnego neta mam pytanie, czy ktos moglby mi pomoc zamiescic zdjecie psa. Wyslalabym je meilem, a pozniej mozna to zdjecie tu podczepic. Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Wyślij mi zdjęcie na maila: [email protected]Wstawię tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 19.07.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 znalazl sie wlasciciel dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Właśnie miałam wklejać zdjęcie I tak sobie pomyślałam, że taka ładna i zadbana ta sunia, że może po prostu komuś zaginęła i trzeba byłoby porozwieszać jakieś info Super że suńka wróciła do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts