to_ja_to 19.07.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Sofia - czarna trzymiesięczna suczka w typie doga niemieckiego PILNIE szuka domu, choćby i tymczasowego. Została odebrana właścicielom z powodu złego traktowania. Obecnie przebywa w Radomiu, u znajomej Państwa prowadzących tam schronisko, jednak nie może tam zostać. Jeśli nie znajdzie się dla niej dom stały lub tymczasowy ]trafi do schroniska, co na pewno nie będzie dla niej dobre. Wszystkich, którzy mogą zaoferować Sofii dom stały lub tymczasowy proszę o kontakt na: [email protected] zainteresowanym zdjęcia wyślę na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 20.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 podnoszę! to jeszcze dziecko, nie pozwólmy jej na marnowanie życia w schronisku! jeśli sami nie możecie pomóc, proszę popytajcie znajomych - może akurat ktoś się zdecyduje dać jej dom stały lub tymczasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 31.07.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 podnoszę... ona wciąż czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teba 03.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Może mogę pomóc- ciekawe czy dalej potrzebuje DT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 03.08.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 sunią zainteresowały się trzy rodziny, więc dom tymczasowy raczej nie będzie już potrzebny ale bardzo dziękuję za odzew, a jeśli chcesz pomóc, to jakiegoś tymczasowicza na pewno uda się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teba 03.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Wysłałam Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 12.08.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 sunia już w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 12.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 lubię takie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts