Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LUDZIE POMOCY MÓJ M?? CHRAPIE, CO ZROBI??

magi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Muszę Was poinformować , że mój mąż przeszedł ostatnio z duszenia :evil: na chichranie......śmieje się do rozpuku pęłną gębą :lol: ....chyba budowa mu służy. Sama o mało nie pękłam ze śmiechu patrząć jak on się śmieje...a po przebudzeniu oczwiście nie pamiętał z czego......niezły z niego aparat!

ps. mam kino domowe za darmo od horroru :o po komedię :wink: ...

Groszek

• 1 month później...

Pamiętam z dzieciństwa chrapiącego wujka.

Ciotka sypiała na sąsiednim łózku z opartym za wezgłówkiem kijem od szczotki. Upraszczała sobie życie jak mogła i nie dała w kaszę dmuchać. Gdy tylko wujek pofolgował sobie w chrapaniu, nie dosięgała go nigdy ręka boska, tylko ciocin kij...

Uwielbiałam to. :lol: Noc stawała się bardzo widowiskowa i dramatyczna. :roll:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Magi, moja Żona od czasu do czasu ( chrapię uciązliwie średnio raz na miesiąc) delikatnie mnie budzi ( taka sójka w bok ) i mówi: odwróć się na bok, bo chrapiesz. Jest także tzw. chrapanie chorobliwe i w tym przypadku trzeba koniecznie znaleść przyczynę chrapania, albo przyczynę "uczulenia" na chrapanie. Miiiiiiiiłej nocy......

temat | Spis tematów | Przejdź do wątku Poprzednie wiadomości | Następne wiadomości

Re: Sposoby na chrapanie

Autor: Lucy

Data: 15-04-03 11:52

Podobno pomagają ćwiczenia i to bardzo proste - dokładne i długie żucie wszystkich pokarmów. Znam wiele osób chrapiących i zaobserwowałam, że wszystkie te osoby jedzą bardzo szybko, wręcz "połykają" pożywienie. Co Wy na to "chrapacze"?

Odpowiedz na tę wiadomość | Spis działów | Wyświetlaj płasko Nowszy wątek | Starszy wątek

Jem długo i chrapię :oops: TZ je szybko - też chrapie i nawet jeden kot chrapie.

Może jednak warto się przebadać? Ktoś już zgłosił się do lekarza???

• 2 weeks później...