jamles 04.04.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 to nie takie proste zaciągnąć faceta do lekarza z powodu chrapania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Najlepsze łaskotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.04.2004 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 to nie takie proste zaciągnąć faceta do lekarza z powodu chrapania? i tak i nie -ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2004 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 to nie takie proste zaciągnąć faceta do lekarza z powodu chrapania? i tak i nie -ogólnie ogólnie to rzeczywiście nie jest proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 14.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jak mąż chrapie to zmień męża albo sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.04.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Mój mąż zaczął chrapać gdy trochę przytył. Ponieważ jakoś nie może schudnąć, to musi spać na boku. Wtedy nie chrapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.04.2004 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 to nie takie proste zaciągnąć faceta do lekarza z powodu chrapania? i tak i nie -ogólnie ogólnie to rzeczywiście nie jest proste Sam powiedz, że faceci nie lubią chodzić do lekarza. Mogę go umawiać i umawiać do lekarza a i tak się wykręci albo pracą albo czymś ważnym do załatwienia Tak myślę może należy go umówić z lekarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 16.04.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 ....udusić... ja czasami mam ochotę udusić mojego, gdy chrapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 17.04.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 NNATASZA, jak będzisz chrapała, to Cię uduszę.ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 03.05.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 moje ślubne szczęście też chrrrrapie,próbuję zasypiać przed nim ale nic z tego, bo ma jakąs taką zadziwiającą zdolność że zasypia kiedy głowa jeszcze nie dotknęła poduszki , umiecie tak ? Bo ja niestety nie. Wczasie mężowskiego snu dostałam lanie "za liny"do dzisiaj nie wiem jakie . To było dawno , zaraz po ślubie ale na wszelki wypadek do dzisiaj nie wybaczyłam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Sam powiedz, że faceci nie lubią chodzić do lekarza. Tak myślę może należy go umówić z lekarką jutro wybieram się do lekarki, ale o chrapaniu jej nie wspomnę mam badania okresowe z pracy, ale co to za badania tylko okulista i internista, bo NFZ ( Narodowa Fikcja Zdrowia) podobno nie przewiduje w koszyku badań okresowych np. morfologii, a EKG to dla 50-latków i starszych. Ja mam problem ze skurczami mięśni nóg (czyżby efekt skakania po rusztowaniach, drabinach na budowie?) i drętwieniem rąk (od klikania na klwiaturze? ) Z grona trójki medyków żona wysyła mnie do lekarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.07.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Do niedawna narzekano, że chrapię, ale to się zmieniło . Teraz zgrzytam zębami. Opinia już została wystawiona, chrapanie było ta lepszą wersja. A jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 24.07.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 kopniak w kostkę i hasło przekręć się na bok powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Mój też chrapie. Najpierw go budziłam, potem spał obok w pokoju, a teraz spi na budowie. Rozmawiałam z nim na temat lekarza. Zgodził się pójdzie tylko nie wiem kiedy Ja też podobno chrapię. to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Zaporska 11.08.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 (edytowane) h Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Edyta Zaporska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.08.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Jeśli się już okaże, że przypadłość nie jest to z powodu choroby, tylko takie zwykłe paskudne chrapanie , to babciowe sposoby mogą pomóc conajmniej tak jak kropelki. Jeśli chrapiący delikatny jest, to korek od szampana przyszyty z tyłu pod kołnierzykiem piżamy pomóc powinien. Jeśli chłop potężniejszy, albo li lubiący bez tej piżamki kimać, to potrzebna będzie piłka tenisowa na szeleczkach, tak ją mocujących, by na kręgosłupie wypadała uniemożliwiając wygodne spanie na wznak i w ten sposób łagodną perswazją skłaniała do ułożenia się na boczku. Cichych nocy, chociaż... jak ktoś chrapie to przynajmniej jest pewność, że żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 15.08.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Pomóżcie mi bo się wykończę psychicznie. Nie mogę spać po nocach. Jeszcze chrapie ? Ale uparta bestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.09.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Cytuję najnowszą nowinkę: Smoczek sposobem na chrapanie PAP 18:23Niemieccy naukowcy twierdzą, że stworzyli skuteczny sposób na chrapanie - to plastikowy smoczek. Jak twierdzą specjaliści z Uniwersytetu w Getyndze, ten niewielki przyrząd o kształcie smoczka wkładany do ust chrapiącego pomaga w trzymaniu "języka za zębami" w czasie snu. Smoczek nie pozwala, by język poruszał się, gdy śpiący oddycha i przełyka. Kiedy język się nie porusza, nie drga podniebienie miękkie i nie dochodzi do chrapania - twierdzi specjalista zajmujący się chrapaniem, doktor Wilfried Engelke.Lekarze mówią, że połknięcie smoczka jest niemożliwe. Trzeba jednak trochę poćwiczyć, by działanie tego przyrządu było skuteczne.Jak mówi dr Engelke, dziewięciu na dziesięciu pacjentów zgłasza się z problemem chrapania po namowach swoich bliskich. To oni najbardziej cierpią. Większość pacjentów, którzy zastosowali smoczek, jest bardzo zadowolona z nowej metody. Ich bliscy także. (jask) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Fajne. Gość w domm, a chłop idzie spać ze smoczkiem na smyczy u szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 13.09.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Ludzie pomocy, gdzie takiego smoka można kupić bo mój chrapie jak traktor, też nie sypiam po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts