MMaryla 03.12.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 W artykule ze strony sentozdrowie.pl możemy wyczytać, że "Czasem przyczyną są deformacje w budowie anatomicznej górnych dróg oddechowych, takie jak: powiększenie trzeciego migdała, powiększenie migdałków czy skrzywienie przegrody nosa." dlatego może warto zaciągnąć chrapiącego do lekarza, żeby stwierdził co może być przyczyną tego warczenia, tym bardziej, że to będzie z korzyścią zarówno dla nas jak i dla osoby chrapiącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.12.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No lekarz na pewno pomoże, w międzyczasie mozna spróbować też zmianę diety wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanda444 06.07.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ja też miałam chrapiącego męża. Musiałam wynieść się z sypialni do innego pokoju. Zastanawialiśmy się nawet nad operacją przegrody nosowej. Na szczęście znaleźliśmy MODEROWANO lepsze rozwiązanie i wreszcie ulga w nocy Edytowane 6 Lipca 2015 przez finlandia Reklama jest niezgodna z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.09.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Użyliście uranu 235 czy plutonu 239 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urlopomanka 14.09.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Ostatnio w telewizji widziałam jakieś plastry na nos, które podobno maja uporać się z tym problemem. Nie wiem, nie korzystałam z nich, ale może warto wypróbować takie metody, czekając na wizytę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina955 22.03.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Mój partner chrapał i okazało się, że ma problemy z astmą. Z na prawdę uporczywym chrapaniem warto iść do lekarza bo może to mieć różnorakie podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 22.03.2017 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 mój mąż też chrapał ale jak schudł trochę to przestał. Może warto tym pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halas 10.06.2017 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Podaję Ci i czytelnikom kilka kroków, bo czasami chrapania facetów nie da się wytrzymać... 1. Mega dużo CIERPLIWOŚCI - serio, to potrwa i raczej z dnia na dzień nie będzie efektów 2. Sposoby do wypróbowania wzięte ze specjalnego artykułu o chrapaniu u mężczyzn : - Sprawdź, czy mąż nie ma krzywej przegrody nosowej, lub innych dolegliwości wynikających z anatomii - wtedy trzeba zrobić zabieg - Może to niedrożność gardła, która wynika z nagromadzenia tłuszczu? Wtedy pora przejść na dietę. Kolejną przyczyną może być zapalenie migdałków, ale to chyba byś sobie połączyła - Otyłość i niezdrowy styl życia, czyli bardzo częsta przyczyna u facetów, którzy mało o siebie dbają - "Piwko" przed snem - osłabia mięśnie i potęguje hałasy! - Nałogowe palenie drażni drogi oddechowe - Może być też to kwestia zapchanych dróg oddechowych - w takim przypadku preparat z apteki, lub ziołowe tabletki pomogą wam "od ręki" 3. Obserwuj efekty i nie poddawaj się! Trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts