Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnie MAXX prosze o opinie

kaminski2001

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Witam,

Niech Pan dokładnie sprawdzi umowę - jest dość dziwnie skonstruowana - np jeśli pan podpisze praktycznie nie może pan zrezygnować / w najlepszym przypadku rezygnacja kończy się przymusową wpłatą 10% wartości kuchni....

ciekawostka - myślę ze jest to niezgodne z polskim/europejskim prawem konsumenta...co najmniej mówiąc.

Po za tym niech pan sprawdzi np na sieci ceny sprzętu - i tu niespodzianka

30 - 50 % taniej....

to już ciekawostka numer dwa.

ciekawostka numer 3 to czy sprzęt będzie na pewno serwisowany w Polsce///

tego nie wiem....

i ostatnia rzecz - warto sobie na koniec zadać pytanie czy warto wywalić 50 - 100 tys złotych na kuchnie /która jest praktycznie zrobiona z półfabrykatów//

niech pan się przyjrzy blatom w salonie : ) wnioski zostawiam panu.

Ja osobiście zamawiam kuchnie w małym studiu kuchennym / mam lepsze materiały i o niebo lepsza cenę / więcej zachodu / spokój na dłużej.

• 1 month później...

Prosta odpowiedz:

Duzo, duzo taniej i w lepszym wykonaniu meble mozna miec u wielu polskich producentow. Wystarczy porownac. W koncu za dostawe i utrzymanie takiego salonu trzeba zaplacic. Wiem, bo troche sie nachodzilam zanim chcialam kupic odpowiednie meble. W Maxx Kuchniach stracilam tylko czas.

Pozdrawiam