kaminski2001 19.07.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam, Chciałem uzyskać jakieś informacje na temat użytkowania tych kuchni i solidności owej firmy. Pozdrawiam KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zczapins 03.08.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Niech Pan dokładnie sprawdzi umowę - jest dość dziwnie skonstruowana - np jeśli pan podpisze praktycznie nie może pan zrezygnować / w najlepszym przypadku rezygnacja kończy się przymusową wpłatą 10% wartości kuchni.... ciekawostka - myślę ze jest to niezgodne z polskim/europejskim prawem konsumenta...co najmniej mówiąc. Po za tym niech pan sprawdzi np na sieci ceny sprzętu - i tu niespodzianka 30 - 50 % taniej.... to już ciekawostka numer dwa. ciekawostka numer 3 to czy sprzęt będzie na pewno serwisowany w Polsce/// tego nie wiem.... i ostatnia rzecz - warto sobie na koniec zadać pytanie czy warto wywalić 50 - 100 tys złotych na kuchnie /która jest praktycznie zrobiona z półfabrykatów// niech pan się przyjrzy blatom w salonie : ) wnioski zostawiam panu. Ja osobiście zamawiam kuchnie w małym studiu kuchennym / mam lepsze materiały i o niebo lepsza cenę / więcej zachodu / spokój na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinaska 12.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Prosta odpowiedz:Duzo, duzo taniej i w lepszym wykonaniu meble mozna miec u wielu polskich producentow. Wystarczy porownac. W koncu za dostawe i utrzymanie takiego salonu trzeba zaplacic. Wiem, bo troche sie nachodzilam zanim chcialam kupic odpowiednie meble. W Maxx Kuchniach stracilam tylko czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts