Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasza podróż do.....domu, czyli adaptacja Sagi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 161
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Malutka_

162

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

okna przyjechały planowo.....ale nie planowo musiąły wrocić :(

nie chcę rozgrzebywać tematu. mało przyjemna sprawa

dopatruję się pozytywów: nie będą uszkodzone okna, ani drzwi przez tynki, które jak na razie w terminie bez zmian...

kiedy będą okna? moze będzie wiadomo po majowym weekendzie.

dzis mielismy rozmowy z hydraulikiem (ewentualnym) no i ostatecznie trzeba wybrac komienk. ... nadszedl juz ten czas. myslalam ze jakos mnie to ominie, ale temat dla mnie trudny jednak musze rozgryźć :(

mieliśmy kilka wycen, ale ten dzisiejszy chyba był najtańszy. po dzisiejszej szczegółowej rozmowie okaże się czy sie decydujemy.

przez deszcz mamy niezłe błotko na budowie... samochodem to juz ciężko wjechać, całe szczęście ostatnia dostawa dojechała w ostatniej chwili.

teraz muszę się szybko rozpatrzeć czy w łazienkach i ew gdzie robić baterie podtynkowe czy z termostatem. W dolnej łazience ze wzlgędu na mało miejsca raczej byłaby podtynkowa.

Panowie tynkarze zapowiedzieli, że jutro skończą na gładko robić górę. Czyli 7 dni zajęło im jedno piętro.

Do soboty hydraulik ma dać nam wycenę więc może zdąrzyliby je skrzynki od podłogówki włożyć i geberity żeby zatynkować.

obecnie zalało nam trochę piwnicę gospodarczego i szukam urządzenia do osuszania, może ktoś ma do wypożyczenia??

• 2 weeks później...