pasie 27.02.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hejka gratulacje okien i drogi do gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Malutka gratuluję decyzji!!!! Fajnie że z gazem jesteście tak do przodu. My czekamy na podpisanie umowy dziękuję mam nadzieje ze beda sie spisywaly rownie dobrze jak u moich rodzicow gaz to mamy w sumie dzięki sąsiadom bo podpisalismy jedna umowe w kilkanascie domow (poniewaz brakowalo dwoch to dopisali nas i strasznie sie ciesze. juz niedlugo Wy bedziecie miec u siebie Wy coraz blizej macie droge... a u nas ponoc kanaliza ma sie niedlugo rozpisywac w projekt . ale czy to prawda...? łaaaaaa i kanalizę będziecie mieli - ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.02.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzieki Pasie Monika, ta kanaliza to jednak nie temat na już. ponoc na ok 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Coś się naczytałam i gdybym nie miała skanalizowanej ulicy to weszłabym w takie urządzenie - gwarancja 10 lat, 100 PLN koszty rocznej eksploatacji i 20 lat bezobsługowego działania http://www.ekodren.pl/technologia_indran.htm istne czary i na dodatek daje się zastosować na każdego rodzaju glebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.02.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Coś się naczytałam i gdybym nie miała skanalizowanej ulicy to weszłabym w takie urządzenie - gwarancja 10 lat, 100 PLN koszty rocznej eksploatacji i 20 lat bezobsługowego działania http://www.ekodren.pl/technologia_indran.htm istne czary i na dodatek daje się zastosować na każdego rodzaju glebie o dzięki. poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.03.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dziś ładne słoneczko... ale wieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 gratuluję wyboru okien !!! jak również tego, że niedługo będziecie podłączeni do gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.03.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 gratuluję wyboru okien !!! jak również tego, że niedługo będziecie podłączeni do gazu dzieki Lidzia. oby faktycznie niedlugo czy wiecie czy w naszych okolicach w warunkach doprowadzenia woda musi byc do kotlowni czy do garazu, czy nie ma takiego określenia? musze poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.03.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 doberek Zużka jak humorek dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 doberek Zużka jak humorek dzisiaj ? lepiej bo słonko świeci, ale córka nic lepiej i na dodatek zaraz idę do dentysty i mimo iż dentysta to mily facet to nie jest to rekompensujące ale widzę że muszę się uśmiechać to wtedy lepiej to znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.03.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 doberek Zużka jak humorek dzisiaj ? lepiej bo słonko świeci, ale córka nic lepiej i na dodatek zaraz idę do dentysty i mimo iż dentysta to mily facet to nie jest to rekompensujące ale widzę że muszę się uśmiechać to wtedy lepiej to znoszę no i jak było u terrorysty? ja po karmieniu tez musze sie wziac za zeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.03.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 u nas teraz na tapecie kominki z płaszczem wodnym. ostatecznie przed elektryką musimy wybrac ...no i sie zaczelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Halooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 u nas teraz na tapecie kominki z płaszczem wodnym. ostatecznie przed elektryką musimy wybrac ... no i sie zaczelo... gazu nie masz, że chcesz z PW? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 u nas teraz na tapecie kominki z płaszczem wodnym. ostatecznie przed elektryką musimy wybrac ... no i sie zaczelo... gazu nie masz, że chcesz z PW? dzien dobry ano jeszcze nie mają ale będą mieć . Oni tak jak my w razie kryzysu trzeba być przygotowanym na wszystko Zawsze będzie można szyszkami napalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ło jak gazu nie ma to faktycznie kicha choć ja bym się tam w PW bardzo bez konieczności nie pchała Właśnie mi przyszedł rachunek 1200 zł za 2,5 miecha grzania ok 18'C z mrozami po -20'C Jak dla mnie super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ło jak gazu nie ma to faktycznie kicha choć ja bym się tam w PW bardzo bez konieczności nie pchała Właśnie mi przyszedł rachunek 1200 zł za 2,5 miecha grzania ok 18'C z mrozami po -20'C Jak dla mnie super... ooo to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.03.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 nie wiem czemu, nie przyszlo powiadomienie, ze ktos napisal. u nas teraz na tapecie kominki z płaszczem wodnym. ostatecznie przed elektryką musimy wybrac ... no i sie zaczelo... gazu nie masz, że chcesz z PW? dzien dobry gaz mam (tzn kwestia podlaczenia z drogi, projekt sie robi, sasiedzi juz maja w domku), ale jak to w zeszlym roku wyszlo ze nagle gazu zabraklo... to jednak jest niezaleznosc w razie co "tfu tfu" czemu bys nie pchala sie z plaszczem? wycenili nam hydraulike, kompleksowo - z grzejnikami, kotlem, kominkiem.... bagatela 65 tys calosc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 17.03.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam serdecznie My dopiero na etapie pozwolenia - czekamy... Szybciutko Wam idzie! Masz tyle fajnych pomysłów, że na pewno będzie ślicznie My najpierw bardzo się zapaliliśmy do kominka z płaszczem wodnym, ale już nam przeszło... PW miał być w naszym założeniu trochę takim awaryjnym zabezpieczeniem, ale u nas w Halinowie dosyć często są przerwy w dostawach prądu. W takim przypadku wszystkie automatyki siadają, a kominka z PW w ogóle nie da się używać!!! Tak wyczytaliśmy i już nam przeszło - bardziej się boimy o ten prąd niż o gaz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts