Malutka_ 17.03.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam serdecznie My dopiero na etapie pozwolenia - czekamy... Szybciutko Wam idzie! Masz tyle fajnych pomysłów, że na pewno będzie ślicznie My najpierw bardzo się zapaliliśmy do kominka z płaszczem wodnym, ale już nam przeszło... PW miał być w naszym założeniu trochę takim awaryjnym zabezpieczeniem, ale u nas w Halinowie dosyć często są przerwy w dostawach prądu. W takim przypadku wszystkie automatyki siadają, a kominka z PW w ogóle nie da się używać!!! Tak wyczytaliśmy i już nam przeszło - bardziej się boimy o ten prąd niż o gaz. Pozdrawiam faktycznie z tym gazem tu niefajnie. zastanawiam sie nad kuchnia elektryczna w takim razie aczkolwiek niechetnie. musze popytac tutejszych co do pradu... trzeba miec wlasny agregat... tylko gazu sami sobie nie wyprodukujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.03.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a ja mam taką małą radość, bo dziś moje dziecię po raz pierwszy przed snem powiedziało wyraźnie RRRRRRRRR, martwiłam się, że skończymy u logopedy a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To gratulacje krakręmijaonturyjeśpitulis - niedługo powie ile dziecię ma lat?[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.03.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To gratulacje krakręmijaonturyjeśpitulis - niedługo powie ile dziecię ma lat?[/i] dziękuję jeszcze musimy pocwiczyc, ale na pewno kiedys powie. ma 4,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To czasu jeszcze trochę zostało W czasie występów w przedszkolu pewien kolega mojej córy mówił z powagą wiersz i lybaku i lybce Fantastyczny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 To czasu jeszcze trochę zostało W czasie występów w przedszkolu pewien kolega mojej córy mówił z powagą wiersz i lybaku i lybce Fantastyczny był to musiało być boskie u nas w piątek zamykanie gospodarczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Doberek Wypowiem się co do kominka z płaszczem wodnym. My mamy i pierwszą zimę w domu ratowała nam życie jak nie mieliśmy gazu. Teraz stoi w zasadzie nieużywany. Tyle się napaliliśmy i nanosiliśmy drzewa że mamy dość. Do tego niestety w moim kominku szyba robi się czarna po półgodzinie palenia. Pomyśl czy nie lepiej zrobić zwykły kominek i najwyżej zrobić rozprowadzenie ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Doberek Wypowiem się co do kominka z płaszczem wodnym. My mamy i pierwszą zimę w domu ratowała nam życie jak nie mieliśmy gazu. Teraz stoi w zasadzie nieużywany. Tyle się napaliliśmy i nanosiliśmy drzewa że mamy dość. Do tego niestety w moim kominku szyba robi się czarna po półgodzinie palenia. Pomyśl czy nie lepiej zrobić zwykły kominek i najwyżej zrobić rozprowadzenie ciepła. dzieki Magi, to cenna uwaga. tylko ze my z tych bo lubimy palic w kominku nawet latem... byc moze rzeczywistosc codzienna pokaze inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wpadłam z wiosną której podobno dziś już nie widać dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wpadłam z wiosną której podobno dziś już nie widać dzień doberek doberek Zużka czyzbys juz zdrowa była i do lekarza nie miała zamiaru iść? faktycznie wiosnę gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wpadłam z wiosną której podobno dziś już nie widać dzień doberek doberek Zużka czyzbys juz zdrowa była i do lekarza nie miała zamiaru iść? faktycznie wiosnę gdzieś wcięło wciąż mnie trzyma i to nieźle dlatego nie pójdę dolekarza bo nie mam siły i przy takiej pogodzie nie chcę się kręcić do kardiologa się zapisałam na......16-tego kwietnia wiec mam czas aby dojść do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wpadłam z wiosną której podobno dziś już nie widać dzień doberek doberek Zużka czyzbys juz zdrowa była i do lekarza nie miała zamiaru iść? faktycznie wiosnę gdzieś wcięło wciąż mnie trzyma i to nieźle dlatego nie pójdę dolekarza bo nie mam siły i przy takiej pogodzie nie chcę się kręcić do kardiologa się zapisałam na......16-tego kwietnia wiec mam czas aby dojść do siebie widzę, że unikasz lekarzy jak ognia, jesteś dużą dziewczynką i wiesz co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Malutka bardzo ładny kominek tylko ceną to mnie zabiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.03.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dziś dostałam wycenę na 29 tys...kurcze masakra jakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dziś dostałam wycenę na 29 tys... kurcze masakra jakas. kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.03.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dziś dostałam wycenę na 29 tys... kurcze masakra jakas. kominek? tak Mocia, sorki że dziś nie zadzwonilam, ale mielismy sporo roboty, ale jutro do poludnia na pewno bedziemy, wiec zapraszam chyba ze deszcz nas wygoni, bo wlasnie slysze pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.03.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 za wycena dachu wypadła w okolicach 37 tys. materiały z robocizną..jeszcze nie mam rozeznania w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dziś dostałam wycenę na 29 tys... kurcze masakra jakas. kominek? tak Mocia, sorki że dziś nie zadzwonilam, ale mielismy sporo roboty, ale jutro do poludnia na pewno bedziemy, wiec zapraszam chyba ze deszcz nas wygoni, bo wlasnie slysze pogode No coś ty nic się nie stało. Kuźwa pogoda zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 tadammmmmmmmmmmmmm mamy zamknięty już jeden mały domek http://www.empikfoto.pl/albumy43/244462/1020390/33025761_img_4194.jpg super!!!! GRATULKI Oj marzy mi się już brama i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts