Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszej podróży

Recommended Posts

Witam serdecznie :D

My dopiero na etapie pozwolenia - czekamy...

Szybciutko Wam idzie!

Masz tyle fajnych pomysłów, że na pewno będzie ślicznie :D :D

My najpierw bardzo się zapaliliśmy do kominka z płaszczem wodnym, ale już nam przeszło... PW miał być w naszym założeniu trochę takim awaryjnym zabezpieczeniem, ale u nas w Halinowie dosyć często są przerwy w dostawach prądu. W takim przypadku wszystkie automatyki siadają, a kominka z PW w ogóle nie da się używać!!! Tak wyczytaliśmy i już nam przeszło - bardziej się boimy o ten prąd niż o gaz.

Pozdrawiam

faktycznie z tym gazem tu niefajnie. zastanawiam sie nad kuchnia elektryczna w takim razie aczkolwiek niechetnie. musze popytac tutejszych :)

co do pradu... trzeba miec wlasny agregat...

tylko gazu sami sobie nie wyprodukujemy.

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :)

Wypowiem się co do kominka z płaszczem wodnym.

My mamy i pierwszą zimę w domu ratowała nam życie jak nie mieliśmy gazu. Teraz stoi w zasadzie nieużywany. Tyle się napaliliśmy i nanosiliśmy drzewa że mamy dość. Do tego niestety w moim kominku szyba robi się czarna po półgodzinie palenia.

Pomyśl czy nie lepiej zrobić zwykły kominek i najwyżej zrobić rozprowadzenie ciepła.

Doberek :)

Wypowiem się co do kominka z płaszczem wodnym.

My mamy i pierwszą zimę w domu ratowała nam życie jak nie mieliśmy gazu. Teraz stoi w zasadzie nieużywany. Tyle się napaliliśmy i nanosiliśmy drzewa że mamy dość. Do tego niestety w moim kominku szyba robi się czarna po półgodzinie palenia.

Pomyśl czy nie lepiej zrobić zwykły kominek i najwyżej zrobić rozprowadzenie ciepła.

dzieki Magi, to cenna uwaga.

tylko ze my z tych bo lubimy palic w kominku nawet latem... byc moze rzeczywistosc codzienna pokaze inaczej.

wpadłam z wiosną której podobno dziś już nie widać :o

dzień doberek :D

doberek Zużka czyzbys juz zdrowa była i do lekarza nie miała zamiaru iść? :lol:

faktycznie wiosnę gdzieś wcięło :(

wciąż mnie trzyma i to nieźle :evil: :evil: :evil: dlatego nie pójdę dolekarza bo nie mam siły i przy takiej pogodzie nie chcę się kręcić :( :( :(

do kardiologa się zapisałam na......16-tego kwietnia wiec mam czas aby dojść do siebie :roll:

wpadłam z wiosną której podobno dziś już nie widać :o

dzień doberek :D

doberek Zużka czyzbys juz zdrowa była i do lekarza nie miała zamiaru iść? :lol:

faktycznie wiosnę gdzieś wcięło :(

wciąż mnie trzyma i to nieźle :evil: :evil: :evil: dlatego nie pójdę dolekarza bo nie mam siły i przy takiej pogodzie nie chcę się kręcić :( :( :(

do kardiologa się zapisałam na......16-tego kwietnia wiec mam czas aby dojść do siebie :roll:

widzę, że unikasz lekarzy jak ognia, jesteś dużą dziewczynką i wiesz co robisz ;)

dziś dostałam wycenę na 29 tys...

kurcze masakra jakas.

kominek?

tak :(

Mocia, sorki że dziś nie zadzwonilam, ale mielismy sporo roboty, ale jutro do poludnia na pewno bedziemy, wiec zapraszam ;)

chyba ze deszcz nas wygoni, bo wlasnie slysze pogode :(

No coś ty nic się nie stało.

Kuźwa pogoda zajebista :evil: