Malutka_ 28.03.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Monia, dziękuję za bardzo miłe spotkanie Moj Kacper w drodze powrotnej co chwile mówił o Konradzie Młoda nic nie mowila bo od razu padla zapraszamy częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Monia, dziękuję za bardzo miłe spotkanie Moj Kacper w drodze powrotnej co chwile mówił o Konradzie Młoda nic nie mowila bo od razu padla zapraszamy częsciej I Ja dziękuję za zaproszenie i miłe spotkanie! Śliczny macie domek! My oczywiście też zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.03.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 mysle ze jak juz zamieszkamy to beda wedrowki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.03.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dla czytających na poprawę humoru:http://asset.soup.io/asset/0705/3921_e4cb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Alleluja dziś śpiewajmy, Bogu cześć i chwałę dajmy, Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel, Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzenia To są najszczersze moje życzenia. http://janbar.jgora.pl/images/wielkanoc.jpg ps. pięknie dziękuje za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.madzik.pl/wielkanoc/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.04.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dziękuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć! tu mnie jeszcze nie było ,ale domek na żywca widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.04.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 kamyk dziękuję za odwiedziny dzieki dziewczyny za pomoc i wizytę. . mała okazało się dostała temepratury, więc najprawdopodobniej jakies zatrucie albo wirus / na szczescie/ bo juz wydrukowali nam skierowanie do szpitala na tomografie... a wtedy nie bylaby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.04.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) troszkę mnie nie było, ale nadrabiam.co się działo...oj sporo... po wizycie w szpitalu i wymiotwach ewidentnie rota, bo goraczka do 39, zarazony maż i syn... mialam maly szpital w domu, latajac od jednego do drugiego, szczescie ze wszyscy razem w domu... coz. lekarka powiedziala ze zazwyczaj jedna osoba z populacji pozostaje nietknieta zeby zajac sie resztą... dobrze ze tylko tak.... na froncie robót:elektryka już prawie zakończona, już tylko jakieś drobne rzeczy zostałyokna mają być w piąteksłupki jednej strony ogrodzenia zamurowane, teraz kolej na porzadny murek i mozna nawozic ziemie do ogrodu i sadzic.tynki mają ruszyć 10.05 chyba że będzie obsuwa... tym czasem bedac na targach na torwarze ostatnio miałam okazje porozmawiac z architektem wiec wrocilam z ogromem pomyslow do zastosowania i teraz rozrysowuje... dostałam pierwsza wycene kuchni: 19600 w podstawowych materiałach. Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 01.05.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 jak w dzienniku, okna były i się zmyły. przynajmniej kawalek ogrodzenia podgoniony, duza czesc placu oprozniona i juz jedna ciezarowka z czarnoziemem wjechala...ale widze ze takich bedzie trzeba ze 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Doberek:) Super, że tynkarze zjechali. Mam nadzieję, że zabrali się ostro do pracy. Będziesz w sobotę w Raju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.05.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Doberek:) Super, że tynkarze zjechali. Mam nadzieję, że zabrali się ostro do pracy. Będziesz w sobotę w Raju?? hej, ja tez mam nadzieje ze ostro pracuja wybieramy sie cala gromada do Raju... tylko mamy nieco organizacyjny problem, bo mąż musi popracowac w domu, bo dorzucilismy kilka gniazdek ktore musi zrobic wiec ja z dzieciakami moglabym jechac na tour. Tylko na pewno FAJNIE i w skupieniu moglabym poogladac domki jesli nie ganiac za dzieciakami. no ale jesli nawet to potem musze wrocic po malza na budowe zeby go zabrac i dopiero do Raju, wiec na pewno na calym tourze nie bede mogla byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja się na tour nie wybieram, bo też potem musiałabym wracać po małża i dziewczynki do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.05.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobrze, że chociaz jestem na liscie tour to poznam część dziewczyn. musze dowiedzieć jak wyglada rozpietosc kilometrowa w tourze.Magi moze chociaz na troche bys wskoczyla na tour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobrze, że chociaz jestem na liscie tour to poznam część dziewczyn. musze dowiedzieć jak wyglada rozpietosc kilometrowa w tourze. Magi moze chociaz na troche bys wskoczyla na tour? wiesz co w każdą stronę turu to mi trochę nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.05.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 hejka wyczyśc kochana skrzynkę privów bo mi mail nie dolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.05.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) hejka wyczyśc kochana skrzynkę privów bo mi mail nie dolata oj, dzieki za info czysta... Edytowane 14 Maja 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Malutka to może i ja pomogę.... Zajrzyj: http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=geberit&change_view=1&order=pMasz wybór stelaży i przycisków... A tu przykładowy stelaż....http://www.allegro.pl/item1051476599_stelaz_podtynkowy_do_wc_geberit_basic_promocja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts