Malutka_ 28.05.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dzięki Kochana, nasz wykonawca wycenił geberity po 600zł, ale ja łowcza dusza muszę poszukać a nóż znajdę taniej :) czyli jednak allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja kupowałam dwa od razu i za przesyłkę tylko raz płaciłam. Tylko jak chcesz mieć wyszukany przycisk, to sobie wybierz przycisk i dopiero dostosuj stelaż.... Mnie marzył się inny przycisk, ale nie pomyślałam o odwrotnej kolejności i mam taki jaki mogłam mieć, a nie taki o jakim zamarzyłam.... i, że kupiłam dwa stelaże to i w drugiej łazience muszę mieć to co już zakupiłam..... No cóż ... nie wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.05.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dobra uwaga my chcemy kombifix - do wkucia w sciane a do niego z tego co czytalam jest kilka przycisków do wyboru, więc do moich 3 lazienek mysle dobiore. teraz tylko wylowic atrakcyjna cene .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 W tym pierwszym linku masz wszystkie propozycje geberitowe... i przyciski i stelaże i czasami całe komplety... Czasem komplet się lepiej opłaci... posprawdzaj... Ja jeszcze na ceneo wchodziłam i na skąpca i tanio.pl.... Posprawdzaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.05.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzień doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.05.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 doberek MAgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka:)Widziałam w dzienniku, że tynkarze idą jak burza i zaraz zaczyna hydraulik. Oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.05.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka:) Widziałam w dzienniku, że tynkarze idą jak burza i zaraz zaczyna hydraulik. Oby tak dalej:) niech się spieszą bo my sie chcemy przeniesc przynajmniej temat okien dogadany z producentem , nie ma to jak dostarczyć wadliwy produkt, ciesze sie ze ostateczne rozmowy juz zakonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A fotki to gdzie????? No i drzwi już macie???? zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A fotki to gdzie????? No i drzwi już macie???? zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wlasnie musze nadrobic zaleglosci fotkowe. drzwi są faktycznie, jeszcze z dziurami ale są. cale szczescie tynki polozone wiec problem sam sie rozwiazal. jeszcze nie wrzucalam fotek z tym nowym forum ,ciekawe czy cos sie zmienilo. ponoc mozna z kompa wrzucac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.06.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 można więc dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 można więc dawaj!!! a jest jakas instrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 jak piszesz post to w górnej linijce masz okienko z drzewem klikasz na wybierasz zdjęcia ładujesz prościzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 tak wlasnie zerknelam tylko musze fotki z dysku zew zgrac i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 poszlo cos do dziennika, ale z url a nie bezposrednio z kompa.chyba musze jednak zmieniac rozmiar fotek bo wywalilo niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ja też zmagałam się z fotkami na nowym fm ale już mi idzie coraz lepiej ( chyba) buziole zostawiam i lecę nadrabiać stracony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.06.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) ja nadal nie wiem jak wstawic fotke bezposrednio z kompa, ale mam juz album zalozony to bedzie latwiej Zuza, buziole dla Ciebie zalatana kobieto. Moze i do mnie zajrzysz? w piatek bede caly dzien, Monika jest obok to moze tak hurtem? hmm? Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no to jestem uziemniona na dłużej...młody złapał szkarlatynę... Więc przedszkole mamy z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no to jestem uziemniona na dłużej... młody złapał szkarlatynę... Więc przedszkole mamy z głowy. o no to niedobrze. zdrówka synusiowy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts