Malutka_ 23.06.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 dziękuję. a co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 przed nami decyzja w sprawie okien dachowych.ROTO CZY FAKRO? Veluxy odpadly. jakie macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć Malutka ja mam Fakro Tak mi się zdaje że u Ciebie jest nasz hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć Malutka ja mam Fakro Tak mi się zdaje że u Ciebie jest nasz hydraulik bylas u mnie? tez mi sie tak wydawalo ze mamy tego samego kiedy u Ciebie zaczyna? co do Fakro, masz te o podwyzszonej osi obrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mam obrotowo-uchyle. Sprawdź czy nie wystarczą u Was zwykłe obrotowe tzn jaka będzie wysokość bo my nie potrzebnie wydaliśmy kasę na uchylne. Jak się Wasz hydraulik nazywa bo mój Andrzej Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mam obrotowo-uchyle. Sprawdź czy nie wystarczą u Was zwykłe obrotowe tzn jaka będzie wysokość bo my nie potrzebnie wydaliśmy kasę na uchylne. Jak się Wasz hydraulik nazywa bo mój Andrzej Z my wlasnie zeby uniknac uchylnosci bysmy wzieli o podwyzszonej osi obrotu. Nasz hydraulik tak samo sie nazywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ha tak myśłałam bo dzisiaj jak do niego dzwoniłam to powiedział, że jutro możemy się spotkać i omówić szczegóły bo robi w Halinowie tylko ja Twojego nazwiska nie znam Dobrze wpadnę do ciebie w takim razie na kontrolę prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ha tak myśłałam bo dzisiaj jak do niego dzwoniłam to powiedział, że jutro możemy się spotkać i omówić szczegóły bo robi w Halinowie tylko ja Twojego nazwiska nie znam Dobrze wpadnę do ciebie w takim razie na kontrolę prac kurcze szkoda ze jestem uziemniona bo bym podjechala, tez jestem ciekawa co tam u mnie slychac. pewnie bedzie mowil ze jeszcze nie powybieralam baterii i innych, no ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Zdrówka dla syna zostawiam.... I w sprawie okien dachowych nie pomogę, bo ich nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dzieki Arnika, szkoda ze to zaraźliwe skubaństwo jest bo nigdzie się rudzyć nie można no i antybiotyk na 10 dni... a przeziębić szkarlatynę to nic fajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie miałam szkarlatyny i moje chłopaki też nie wiec nie pomogę, ale zdrówka życzę i nie zarażania innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie miałam szkarlatyny i moje chłopaki też nie wiec nie pomogę, ale zdrówka życzę i nie zarażania innych tak dla orientacji: przeziebienie szkarlatyny grozi choromą nerek, serca i/lub stawow na ładnych parę lat... (przynajmniej u niektórych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam się wieczornie dziennik nadrobiłam kurcze zaraz mnie dogonisz a z ogrodem to już mnie w tyle zostawiłaś i zdrówka dla Starszego zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 pasiulka, do Ciebie to jeszcze mi daaaaaaaaaaaleko za zdrowka dziekuje. bardzo sie przejmuje ta chorobą bo slyszalam ze moze byc nieciekawie. jesli chodzi o ogrod... hmmm raczej te pare kraczków... aczkolwiek porzeczka już ma owoce za to chyba czeresnia padła no i jabłoń tak kiepsko się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 pasiulka, do Ciebie to jeszcze mi daaaaaaaaaaaleko za zdrowka dziekuje. bardzo sie przejmuje ta chorobą bo slyszalam ze moze byc nieciekawie. jesli chodzi o ogrod... hmmm raczej te pare kraczków... aczkolwiek porzeczka już ma owoce za to chyba czeresnia padła no i jabłoń tak kiepsko się trzyma. a czy Wy też możecie się pozarażać? moja siostra cioteczna trafiła po szkarlatynie do szpitala ale to było z 15 lat temu i przechodziła ją jako nastolatka i trochę zbagatelizowała:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 my też mozemy zarazac, ale co gorsza my mozemy zarazac nie chorując zarazasz sie przez bliskie zetkniecie - kichniecie, kontakt ze slina itp. ale ponoc i na ubraniu mozna przeniesc. ja i tak jestem uziemniona w domu z dzieciakami, wiec nie wyniose ale mąż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze spadam spać buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze spadam spać buziaki ja tez jestem dobrej mysli dobrej nocy... ja musze wydluzyc nieco dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 wlasnie zauwazylam ze mi tysiac strzelil wiec dla wszystkich czytaczy po kielkichu http://www.notcot.com/images/sheridans1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ojojoj ja na takiego kielicha chętnie się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts