Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszej podróży

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam obrotowo-uchyle. Sprawdź czy nie wystarczą u Was zwykłe obrotowe tzn jaka będzie wysokość bo my nie potrzebnie wydaliśmy kasę na uchylne.

Jak się Wasz hydraulik nazywa bo mój Andrzej Z

my wlasnie zeby uniknac uchylnosci bysmy wzieli o podwyzszonej osi obrotu.

Nasz hydraulik tak samo sie nazywa:)

Ha tak myśłałam bo dzisiaj jak do niego dzwoniłam to powiedział, że jutro możemy się spotkać i omówić szczegóły bo robi w Halinowie :) tylko ja Twojego nazwiska nie znam :)

Dobrze wpadnę do ciebie w takim razie na kontrolę prac :)

kurcze szkoda ze jestem uziemniona bo bym podjechala, tez jestem ciekawa co tam u mnie slychac.

pewnie bedzie mowil ze jeszcze nie powybieralam baterii i innych, no ale trudno.

pasiulka, do Ciebie to jeszcze mi daaaaaaaaaaaleko :)

za zdrowka dziekuje. bardzo sie przejmuje ta chorobą bo slyszalam ze moze byc nieciekawie.

jesli chodzi o ogrod... hmmm raczej te pare kraczków... aczkolwiek porzeczka już ma owoce :) za to chyba czeresnia padła no i jabłoń tak kiepsko się trzyma.

pasiulka, do Ciebie to jeszcze mi daaaaaaaaaaaleko :)

za zdrowka dziekuje. bardzo sie przejmuje ta chorobą bo slyszalam ze moze byc nieciekawie.

jesli chodzi o ogrod... hmmm raczej te pare kraczków... aczkolwiek porzeczka już ma owoce :) za to chyba czeresnia padła no i jabłoń tak kiepsko się trzyma.

a czy Wy też możecie się pozarażać?

moja siostra cioteczna trafiła po szkarlatynie do szpitala ale to było z 15 lat temu i przechodziła ją jako nastolatka i trochę zbagatelizowała:eek: