Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszej podróży

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadaj wpadaj :)

jutro być możę podjadę po parapet do kotłowni, to będzie można wykończyć ją już na gładko.

dziś jeszcze pojawiły się jętki, więc będzie mozna zrobić podłogę na stryszek :)

i teraz widzę że niestety antersoli u syna nie uda się zrobić, już prędzej u córki.

Edytowane przez Malutka_

• 2 weeks później...

trochę dziennik zaniedbałam.

ale z nowości : piec już stoi, w poniedziałek rusza odpalenie... nie mogę doczekać się ciepłej wody.... w pralni już można dzieci umyć w wanience.

poddasze zakończone, więć cieplej.

teraz tylko dolna łazienka, kuchnia, podłogi i....mozna mieszkać a reszte powoli się zrobi :)

kuchnię rozpatruję taką:

http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/kuchnia_2209zlewpodoknem_.jpg

i wersja ze zlewem po lewej:

http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/kuchnia_2209a.jpg

nie wiem jeszcze czy na pewno biała, jakoś nie wpadła mi się jeszcze do tego podłoga, którą chciałabym zrobić z takiej samej płytki również w wiatrołapie i całym holu,

troche napaliłam się na biały wysoki połysk...

Sylwia a kawe też serwujesz z dużą ilością mleczka???????/

jak tylko do mnie dotrzesz to zaserwuję Ci tyle mleczka ile sobie zarzyczysz :)

Monia Tobie również :)

dziś szarpneliśmy robotę, bo cała góra, no może 99,80 % jest góry przytarte :) i teraz dopiero teraz jest gładziutko i można gruntować :)