Malutka_ 04.09.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 dziś kawałek roboty do przodu brama dokończona - pilocik działa, okna wyregulowane, kotłownia i spizarnia ofugowane, trawka skoszona, 2 pokoje przytarte z piasku kwarcowego ( no teraz to jest jak pupcia niemowlaka, luks). Acha no i jeszcze posiany kolejny kawałek trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 super brama mam nadzieję, że ja się też niedługo będę mogła pochwalić taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.09.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sylwia to kiedy malowanie ? Ja wczoraj też trawkę skosiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.09.2010 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 malowanie już całkiem niedługo dziś miał być hydraulik montować piec...i właśnie powiedział że będzie za tydzień, "uwielbiam" spotkania przekładane na cito.... a miała być już ciepła woda.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.09.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 i tu też zawrotne tempo gdzie człowiek nie zajrzy to pędzą, pędzą.....i dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.09.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zuzka, kiedy przybędziesz w nasze strony? zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zuzka, kiedy przybędziesz w nasze strony? zapraszam serdecznie No właśńie Jak zafugowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.09.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 tak, tak, zafugowane. zostal tylko silikon przy bokach dziś juz przywiercaly sie plyty podwieszanego w pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 tak, tak, zafugowane. zostal tylko silikon przy bokach dziś juz przywiercaly sie plyty podwieszanego w pralni Ale super!!!!! Muszę koniecznie wpaść i zobaczyć jak to na żywo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.09.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) wpadaj wpadaj jutro być możę podjadę po parapet do kotłowni, to będzie można wykończyć ją już na gładko. dziś jeszcze pojawiły się jętki, więc będzie mozna zrobić podłogę na stryszek i teraz widzę że niestety antersoli u syna nie uda się zrobić, już prędzej u córki. Edytowane 6 Września 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Sylwia odnośnie kominka to zamawiam w Centrum Komina. Dzisiaj długo rozmawiałam z P. Michałem i doradził Lechmę. Jak to powiedział - ma do niej największe zaufanie Może pod koniec września już będzie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.09.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 No i gdzie ta kuchnia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.09.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 jeszcze nie nadaje się do pokazywania zmiany zmiany zmiany.... i w ogóle wszystkie koncepcje zmieniam....wcześnie co... kurcze... już opatrzyły mi się wszystkie te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 trochę dziennik zaniedbałam. ale z nowości : piec już stoi, w poniedziałek rusza odpalenie... nie mogę doczekać się ciepłej wody.... w pralni już można dzieci umyć w wanience. poddasze zakończone, więć cieplej. teraz tylko dolna łazienka, kuchnia, podłogi i....mozna mieszkać a reszte powoli się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 kuchnię rozpatruję taką:http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/kuchnia_2209zlewpodoknem_.jpgi wersja ze zlewem po lewej:http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/kuchnia_2209a.jpg nie wiem jeszcze czy na pewno biała, jakoś nie wpadła mi się jeszcze do tego podłoga, którą chciałabym zrobić z takiej samej płytki również w wiatrołapie i całym holu, troche napaliłam się na biały wysoki połysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 nie mogę się doczekać żeby przysiąść na tarasie z kubkiem ciepłej herbaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 doczekasz się i ja z chęcią wpadnę ci potowarzyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2010 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Sylwia a kawe też serwujesz z dużą ilością mleczka???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ja jakby co z mlekiem - mogę przywieźć swoje Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.09.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Sylwia a kawe też serwujesz z dużą ilością mleczka???????/ jak tylko do mnie dotrzesz to zaserwuję Ci tyle mleczka ile sobie zarzyczysz Monia Tobie również dziś szarpneliśmy robotę, bo cała góra, no może 99,80 % jest góry przytarte i teraz dopiero teraz jest gładziutko i można gruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts