Malutka_ 25.09.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 doczekasz się i ja z chęcią wpadnę ci potowarzyszyć bardzo zapraszam.... juz niedlugo..... dzieciaczki pojda spac... a my czmychniemy na taras ... te ksiezyce są niesamowite u nas ostatnimi dniami... az mam ochote kupic lunete... moze napiszemy w liscie mlodego do Świętego Mikołaja obawiam sie ze w tym roku lista będzie wyjątkowo długa :) jak fajnie żyć marzeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Hejka Widzę że dzień był pracowity Jesteście jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.09.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Hejka Widzę że dzień był pracowity Jesteście jutro? dzień wykorzystany a 100%, ale miałabym chrapkę już na malowanie jutro jestesmy, mamy rozmowe z jednym z wykonawcow...(ale sza ) no i przyjezdza moja przyjaciolka ..wreszcie.... ze względu na napiety plan jutrzejszych spotkan, zapraszam na szybką herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 hejka.... pani chce identyczny układ kuchni jak mój no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 hejka.... pani chce identyczny układ kuchni jak mój no ładnie tak? dobry układ, sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 cześć !!! co tam słychać na placu boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 nie wiem.... wirtualnie mi gra..., a na żywca przyjdzie mi poczekać jeszcze ciut moja z góry http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TDL7iS-XiiI/AAAAAAAAD4s/8GOCNPFu-_0/s800/biała%20z%20góry.jpg tylko zabudowa wysoka po lewej będzie jednak większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 cześć !!! co tam słychać na placu boju? już ciepła woda sobie śmiga nitu, faktycznie podobna, tylko ja rozważam zlew na scianie po lewej...ale mysle czy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 zrób po lewej bo wyjdzie, żeśmy od siebie małpowały a tak.... luzik będzie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nitka skąd masz taki fajny projekt i pokaż więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dobrze, że nikt inny nie będzie miał podobnego układu prawda ? duzo myslalam o tym zlewie, sugerowalam sie brakiem szafki u gory, ale przeciez zmywarka bedzie po prawej wiec od zmywarki latwiej bedzie wstawic do szafki kolo kuchenki i potem wyjac np do herbaty. jak to ergonomia : http://www.bankier.pl/static/att/66000/2020336_ergo5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Monia, masz juz projekt kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Monia, masz juz projekt kominka? no coś ty. czekam i się chyba nie doczekam bo w tym tygodniu montaż zaraz tam zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 no coś ty. czekam i się chyba nie doczekam bo w tym tygodniu montaż zaraz tam zadzwonię fajnie byloby ustalić przed montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 nooo fajnie... Monia projekt robiła mi pani architekt w SketchUpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzwoniłam - montażu w tym tygodniu nie budiet....... Czekam na telefon co kiedy i dlaczego.... No i negocjuję cene wełny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzwoniła Pani od kominków - montaż w przyszłym tygodniu we czwartek albo w piątek. W piątek ma dzwonić bo wtedy ustalają grafik na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzwoniłam - montażu w tym tygodniu nie budiet....... Czekam na telefon co kiedy i dlaczego.... No i negocjuję cene wełny...... szkoda z tym kominkiem ... no i jak ida negocjacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 schetchup nie jest ogólnie dostępne przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 I jaką masz cenę wełny? Dziś w Casto kupiłam 15cm za niecałe 9zł/m2.... dobra cena, ale lambda słaba... Ale pomiędzy dachówkę i murłatę wystarczy... A ja mam kominek i zakupiłam sobie rury, żeby go wreszcie podłączyć.... I muszę zmusić ślubnego do działania.... Oj trudne to jak diabli... Projekt pokaże się w użytkowaniu.... A i zawsze marzył mi się piec kaflowy i biegałam za kaflami piecowymi... Na razie kasy brak to i obudowa będzie kiedyś tam zrobiona. Ale podłączyć żeby grzał trzeba... Trzeba tą wilgoć z domu wyganiać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts