MonikaC 27.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czekam na telefon od Pana i ceny Mam nadzieję że nie padnę Kurcze jakoś wszystko pod górkę ostatnio idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.09.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czekam na telefon od Pana i ceny Mam nadzieję że nie padnę Kurcze jakoś wszystko pod górkę ostatnio idzie zmieniłaś wzory wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.09.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 niee megarock 12 między krokwie a na 15 toprock. Ale Pan nie dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 schetchup nie jest ogólnie dostępne przypadkiem? tak to darmowy program - moja pani na takim pracowała. Myśle, że troche samozaparcia i da się łyknąć samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.09.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 tak to darmowy program - moja pani na takim pracowała. Myśle, że troche samozaparcia i da się łyknąć samemu. troche duzo samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cześć słońce Słyszałam że kibelek masz:) A dziennik to zaniedbujesz strasznie Wełnę będę miała pod koniec przyszłego tygodnia a w sobotę przyjeżdża styropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.09.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Monia, widze nowy avatar super że wełna już zaklepana, tylko czemu tak długo będziesz czekać? a styropek kiedy zaczynacie kłaść? oj dziennik zaniedbany strasznie. Ale wiesz, dzieci, zalatwianie materiałów, w wolnym czasie (ktorego raczej nie mam) docieram ściany teraz to dopiero gładziutkie są. Przynajmniej kibelek stoi i 4 litery nie marzną, tylko trzeba jakieś drzwiczki wymyśleć teraz wlasnie załatwiam panele, w międzyczasie negocjuje cenę na grzejniki i elementy, a że w domciu ciepło (chodzę na krótki rękaw) koza pięknie pali, to milej. Glazurnik dziś kończy pralnię więc można spokojnie wykąpać się w mini wanience, bo piec hula muszę się teraz zapoznać na nowo jak to z tą podłogówką się wygrzewa po kolei lada moment przyjdzie kolej na kuchnie ale ostateczna wersja nie ustalona. w przyszłym tygodniu chyba będziemy smarować ściany śnieżką gruntującą. już mi się cieszę na to malowanie może jeszcze przed zimą udałoby się uprzątnąć deski z ogrodu i można już wychodek komuś podarować i w tamto miejsce podnieść ziemię i wyrównać to mój taki mały dream plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ale fajowo. Panele już zamawiasz - super!!! U mnie w dzienniku masz rozpiskę wygrzewania podłogówki. Styropian przyjeżdża w sobotę rano. Mam nadzieję że D dostanie wolne bo inaczej będę sama to wyładowywać na plac razem z klejami i innymi pierdami no chyba że się kierowca nade mną zlituje No a wełna niestety na przyszły tydzień ale mam nadzieję żejuż wtedy będzie troszkę styropiany na ścianach A ja rozkminiam izolację balkonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.09.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Monia, gdyby D nie dostal urlopu to daj znac to pomozemy Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dzień dobry nooo samopomoc sąsiedzką tu mamy - jak dobrze i miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.10.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dzień dobry nooo samopomoc sąsiedzką tu mamy - jak dobrze i miło ja wiem jaki to tir mial przyjechać do rozładunku, wiec jakos nie widzialam Moniki samej rozladowujacej towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.10.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dzień dobry nooo samopomoc sąsiedzką tu mamy - jak dobrze i miło A pewnie, że działa Dzisiaj pomagałam Moni zbierać styropek z całej posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A pewnie, że działa Dzisiaj pomagałam Moni zbierać styropek z całej posesji i niech cie PB wynagrodzi w czym sobie tylko życzysz - ps pod koniec tygodnia mam wełnę do rozładunku :lol2: żartuję - D od środy na urlopie więc spoko Cześć Malutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 nooo taaaa... Lidzia jak Ty taka dobra dusza jesteś - to będe kupowac kore do kwiatków by je do zimy przygotować, tak z pińcet worków... moze przyjedziesz? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 nooo taaaa... Lidzia jak Ty taka dobra dusza jesteś - to będe kupowac kore do kwiatków by je do zimy przygotować, tak z pińcet worków... moze przyjedziesz? :lol: Eee tam za małe ilości my tylko hurtem się zajmujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.10.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A pewnie, że działa Dzisiaj pomagałam Moni zbierać styropek z całej posesji rozwiało?? Monia, gdybyś była "pod ścianą" to daj znać. czyzbyscie ruszali ze styropkiem od srody czy welna? no jesli spelnia się plotki ze snieg od polowy pazdziernika to troche bylby klops. u nas od srody przyjezdza pomoc w postaci dodatkowych rak do pomocy. zostalo troche tarcia scian ( w sumie kuchnia, salon i spizarnia) reszta juz gotowa do malowania. Grzejniki zamowione, piec wygrzewa podlogowke, panele juz prawie wybrane schody jeszcze nie zamowione ale cos sie kreci w temacie jeszcze tylko ogarnac "pole" przed zima i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Sylwia super wieści. Ty mnie nie strasz tą zimą OK? Ja chciałabym ten styropek ułożyć w ciągu 2 tygodni i zaciągnąć klej z siatką matko mam nadzieję że zdążymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A wełna przyjeżdża pod koniec tygodnia. Jutro montują bramy garażowe - nareszcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 05.10.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 czy to prawda ze dzis przymrozki??? czas kupowac dzieciakom zimowe stroje bo jak dopadnie to koniec. wyczytalam ze da sie podlaczyc kominek z plaszczem zeby byl podgrzewany podjazd przed garazem, musze doksztalcic sie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.10.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 (edytowane) no to robót ubywa tarcie prawie zakończone, część pomalowana pole w 3/4 opróżnione żyć nie umierać no i dojechała pierwsza dostawa grzejników Edytowane 7 Października 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts