Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszej podróży

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, widze nowy avatar :)

super że wełna już zaklepana, tylko czemu tak długo będziesz czekać?

a styropek kiedy zaczynacie kłaść?

oj dziennik zaniedbany strasznie. Ale wiesz, dzieci, zalatwianie materiałów, w wolnym czasie (ktorego raczej nie mam) docieram ściany :) teraz to dopiero gładziutkie są.

Przynajmniej kibelek stoi i 4 litery nie marzną, tylko trzeba jakieś drzwiczki wymyśleć :)

teraz wlasnie załatwiam panele, w międzyczasie negocjuje cenę na grzejniki i elementy, a że w domciu ciepło (chodzę na krótki rękaw) koza pięknie pali, to milej.

Glazurnik dziś kończy pralnię więc można spokojnie wykąpać się w mini wanience, bo piec hula :) muszę się teraz zapoznać na nowo jak to z tą podłogówką się wygrzewa po kolei :)

lada moment przyjdzie kolej na kuchnie :) ale ostateczna wersja nie ustalona. w przyszłym tygodniu chyba będziemy smarować ściany śnieżką gruntującą. :) już mi się cieszę na to malowanie :)

może jeszcze przed zimą udałoby się uprzątnąć deski z ogrodu i można już wychodek komuś podarować :) i w tamto miejsce podnieść ziemię i wyrównać :)

to mój taki mały dream plan :)

Ale fajowo. Panele już zamawiasz - super!!! U mnie w dzienniku masz rozpiskę wygrzewania podłogówki.

Styropian przyjeżdża w sobotę rano. Mam nadzieję że D dostanie wolne bo inaczej będę sama to wyładowywać na plac razem z klejami i innymi pierdami no chyba że się kierowca nade mną zlituje :)

No a wełna niestety na przyszły tydzień ale mam nadzieję żejuż wtedy będzie troszkę styropiany na ścianach :)

A ja rozkminiam izolację balkonów :)

A pewnie, że działa :D Dzisiaj pomagałam Moni zbierać styropek z całej posesji

rozwiało??

Monia, gdybyś była "pod ścianą" to daj znać.

czyzbyscie ruszali ze styropkiem od srody czy welna?

no jesli spelnia się plotki ze snieg od polowy pazdziernika to troche bylby klops.

u nas od srody przyjezdza pomoc w postaci dodatkowych rak do pomocy. zostalo troche tarcia scian ( w sumie kuchnia, salon i spizarnia) reszta juz gotowa do malowania. Grzejniki zamowione, piec wygrzewa podlogowke, panele juz prawie wybrane :) schody jeszcze nie zamowione ale cos sie kreci w temacie :)

jeszcze tylko ogarnac "pole" przed zima i bedzie git :)