Malutka_ 22.10.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 niestety tak zajęłam się robotą, żę zdjęcia nie ma ani jednego mam wstawić próbkę koloru w pokoju? to chyba jedno zdjęcie jakie zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.10.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 poszła a w sumie jedzie po odbior paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 ja nie wiem, ale kudre chyba wyrzut trzeba jakiś zrobić !!!! w dzienniku nie ma nic od sierpnia... tutaj od niemal tygodnia... a dzieje się teraz dużo najlepszego... noo to jak? będą foty? czy mamy sie oflagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.10.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no dobra już nie strasz.... dziś porobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no czas najwyższy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 album jest, jak tylko uda mi się zrobic dostep na haslo bede chetnym przesylac na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.10.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Hejka!!!! Co tamu Was bo ja siedzę w domu Konrad chory i na antybiotyku . Dostaję kolejną wycenę zabudowy kominka i jestem załamana....Chyba zlecę zabudowę małżonkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Monia, zdrówka dla Kondzia. Niech się kuruje bo moj K. będzie miał sprawę do Twojego ale to na chwilkę później wymagane jest zdrowie my malujemy malujemy malujemy Lidka była u nas wczoraj i widziała te kolorowe stworki czyli nas Lidka dzięki za wizytę i kolorowe sugestie zabudowy kominków nie są tanie, z tego co mój króciutki research wykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.10.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Monia, zdrówka dla Kondzia. Niech się kuruje bo moj K. będzie miał sprawę do Twojego ale to na chwilkę później wymagane jest zdrowie my malujemy malujemy malujemy Lidka była u nas wczoraj i widziała te kolorowe stworki czyli nas Lidka dzięki za wizytę i kolorowe sugestie zabudowy kominków nie są tanie, z tego co mój króciutki research wykazał. Kurujemy się, kurujemy. Zabudowy to masakra naprawdę się zastanawiam czy samemu tego nie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Malutka.... czytam codziennie, zaglądam... a zdjęć jak nie było tak nie ma..... Noooo denerwuje się..... kiedy będą....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) sa juz w dzienniku , jeszcze ciepłe zapraszam Edytowane 30 Października 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Łaaaaaaaaaaaaaaał... Ale fajnie się robi... I masz taki sam, albo podobny pokoik w kolorze zielonym... U mnie jest to pistacja.... Czy jakoś tak.... Ale efekt podobny Podobają mi się Twoje kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 u mnie też pistacja Beckersa taki kolor wymarzyl sobie syn baklazan juz dodatkowo doszedl jakie dodatki planujesz do tego? pozostałe raczej jasne albo bardzo jasne odcienie zółtego będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 dzięki za oprowadzenie po domu niesamowicie się zmieniło od mojej ostatniej wizyty idziecie naprawdę jak burza i mam nadzieję, że plan przeprowadzkowy się powiedzie. Byłam w dzienniku i w pokoju K ta bakłażanowa ściana wygląda na zdjęciu jak brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) Lidka, zawsze jestes milym gosciem zdjęcia bardzo przekłamują. przykładem może być glazura którą już prawie zamówiłam do łazienki dzieci, w katalogu piękny pomarańcz w rzeczywistości okazał się zwykłym żółtym http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/img_8922b.jpg w zwiazku z tym zastanawiam sie nad innymi kolorami z tej kolekcji. http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/img_8924b.jpg http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/img_8928b.jpg jeszcze kawalek naszej super eleganckiej barierki dzieki ktorej juz nie mam zawalow ze ktos spadnie a zwlaszcza male nozki. http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/img_9029.jpg Edytowane 30 Października 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 patrzylam na inne fotki baklazanowej sciany, ale faktycznie wyglada jak brąz w sumie brąz tez pasuje strasznie podoba mi sie ten biały grzejnik do dolnej lazienki, ale ta cena... http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/img_9001b.jpg wiem ze jakosc wykonanie firma etc...ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.10.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ale bajerancko!!!!!Muszę koniecznie do Was podjechać a do łazienki te ZIELONE płyteczki są śliczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Żółte nie wyglądają zachęcająco... Ale te zielone myślę, że są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.10.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Żółte nie wyglądają zachęcająco... Ale te zielone myślę, że są OK ten zielony jest bardzo żywy, do salonu takiego nie dam mysle o czyms jasniutkim, niestety z gotowych kolorow raczej zdecydowane nawet te najjasniejsze. ale moze rozbiele cos z zieleni do pokoju goscinnego co by po imprezie sie relaksowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.10.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 (edytowane) Ale bajerancko!!!!!Muszę koniecznie do Was podjechać a do łazienki te ZIELONE płyteczki są śliczne!!!! zapraszam w przyszlym tygodniu mam nadzieje bede czesciej. (nie bede zapeszac ale maja byc podlogi położone bo już leżakują w garażu ) Edytowane 31 Października 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts